Můj tajný život přehled

Můj tajný život https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/430849/bmid_muj-tajny-zivot-65faae0987ad8.png 3 193 193

Skutečný příběh luxusní společnice. Holky jako já nemají na čele napsáno prostitutka a rozhodně tak ani nevypadáme. Luxusní společnici na první pohled nepoznáte, dost možná to nezjistíte ani když to bude vaše kamarádka, možná i ta nejlepší. A co teprve vaše dcera nebo třeba jenom spolužačka, sestřenice. Jestli jsem se něco za těch 5 let kdy jsem cestovala uspokojovat touhy gentlemanů z celého světa naučila, tak především, že „pravda je pružná“ Jmenuji se Lucie, jsem vzorná studentka, co nevidět doktorandka, dcera, vnučka, kamarádka, vášnivá golfistka, milovnice vína, překrásného spodního prádla, nadšená cestovatelka a excelentní lhářka, o které nikdo neví, že za její společnost muži platí. A tohle je příběh o mém druhém tajném životě... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Můj tajný život. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (67)

uzivatel1190
04.03.2024 3 z 5

Taková hodně velká oddechovka, nečekejte nic náročného, četla se dobře. Potřebovala jsem něco odlehčeného a tato knížka to splnila.

Snapeova
19.11.2023 3 z 5

Lucii sleduji již nějakou dobu na Instagramu, takže vím, že je milovnice sexu, různých erotických hraček a prádla a že k životu přistupuje trošku jinak, než spousta žen. Kniha mě tedy nijak nepobuřuje a ani moc nepřekvapuje. Papírovou jsem neměla v plánu si pořídit, ale když jsem viděla audio verzi, sáhla jsem po ní. Byla to taková velmi oddechová lehká četba, jakou jsem zhruba očekávala. Pouze jsem si myslela, že se člověk dozví víc věcí okolo, než jen, co s kým zažila. Určitě to není kdovíjak zázračná literatura, ale jako nahlédnutí do úplně jiného života, než většina z nás zažije, je to rozhodně zajímavé.


TheAndreaika92
17.07.2023 1 z 5

Kniha o ničem

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Můj tajný život v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených262x
ve Čtenářské výzvě31x
v Doporučených3x
v Knihotéce173x
v Chystám se číst92x
v Chci si koupit24x
v dalších seznamech2x

Štítky knihy

erotika tajemství prostitutky

Autorovy knížky

2020  52%Můj tajný život