Moji pacienti mají čtyři nohy - Zápisky zvěrolékaře přehled

Moji pacienti mají čtyři nohy - Zápisky zvěrolékaře https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/423856/bmid_moji-pacienti-maji-ctyri-nohy-5Cl-423856.jpg 4 16 16

Pracovat jako zvěrolékař neznamená jen přijímat pacienty – chlupaté, opeřené či šupinaté – na veterinární klinice. Duncan MacVean je kalifornský veterinář, který za zvířaty a jejich páníčky vyráží k nim domů. Příhody, o kterých píše, se za jeho pětadvacetiletou praxi opravdu staly. Začtěte se do knihy o láskyplném poutu mezi člověkem a zvířetem.... celý text

Literatura světová Biografie a memoáry Příroda, zvířata
Vydáno: , CPress
Originální název:

My Patients Like Treats: Tales from a House-Call Veterinarian


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Moji pacienti mají čtyři nohy - Zápisky zvěrolékaře. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

Renike
28.04.2024 4 z 5

Další hezké počteníčko ze života veterináře. Příběhy byly milé, ale ne tak humorné, jak jsou většinou u těch zvířecích případů od jiných autorů.

rozvera
25.04.2021 5 z 5

Tato útlá knížka mne upoutala obalem se snímkem psí hlavy se šálou kolem krku, který mi připomněl psího společníka mého dětství. Věrně se mnou sdílel mé stonání, tu s obvazem přes ucho, na nožce, nebo na krku a vše oddaně snášel. Autor publikace, veterinář, vyznačující se velkou empatií ke čtyřnohým tvorům i k lidem, cestuje za svými klienty, kteří potřebují jeho pomoc. O některé vzpomínky na lékařské zákroky s dobrým koncem, i na ty smutné, které však k životu také patří, se podělil se čtenáři . Bylo to milé vyprávění a hezky se četlo.


domihruzkova
30.11.2020 2 z 5

Některé příběhy mi přišly zvláštní až divné. Věřím, že zážitky ve skutečnosti mohly být vtipné, ale bohužel při čtení ne. Kniha mě místy vyloženě nudila.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (46. týden)

10.11.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Moji pacienti mají čtyři nohy - Zápisky zvěrolékaře v seznamech

v Přečtených27x
ve Čtenářské výzvě15x
v Doporučených1x
v Knihotéce61x
v Chystám se číst24x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

zvířata, fauna zvěrolékaři humoristické povídky ze života veterinární lékařství

Autorovy knížky

2019  70%Moji pacienti mají čtyři nohy - Zápisky zvěrolékaře