Moji pacienti mají čtyři nohy - Zápisky zvěrolékaře

Moji pacienti mají čtyři nohy - Zápisky zvěrolékaře https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/423856/bmid_moji-pacienti-maji-ctyri-nohy-5Cl-423856.jpg 4 15 6

Pracovat jako zvěrolékař neznamená jen přijímat pacienty – chlupaté, opeřené či šupinaté – na veterinární klinice. Duncan MacVean je kalifornský veterinář, který za zvířaty a jejich páníčky vyráží k nim domů. Příhody, o kterých píše, se za jeho pětadvacetiletou praxi opravdu staly. Začtěte se do knihy o láskyplném poutu mezi člověkem a zvířetem.... celý text

Literatura světová Biografie a memoáry Příroda, zvířata
Vydáno: , CPress
Originální název:

My Patients Like Treats: Tales from a House-Call Veterinarian


více info...

Přidat komentář

Renike
předevčírem 4 z 5

Další hezké počteníčko ze života veterináře. Příběhy byly milé, ale ne tak humorné, jak jsou většinou u těch zvířecích případů od jiných autorů.

rozvera
25.04.2021 5 z 5

Tato útlá knížka mne upoutala obalem se snímkem psí hlavy se šálou kolem krku, který mi připomněl psího společníka mého dětství. Věrně se mnou sdílel mé stonání, tu s obvazem přes ucho, na nožce, nebo na krku a vše oddaně snášel. Autor publikace, veterinář, vyznačující se velkou empatií ke čtyřnohým tvorům i k lidem, cestuje za svými klienty, kteří potřebují jeho pomoc. O některé vzpomínky na lékařské zákroky s dobrým koncem, i na ty smutné, které však k životu také patří, se podělil se čtenáři . Bylo to milé vyprávění a hezky se četlo.


domihruzkova
30.11.2020 2 z 5

Některé příběhy mi přišly zvláštní až divné. Věřím, že zážitky ve skutečnosti mohly být vtipné, ale bohužel při čtení ne. Kniha mě místy vyloženě nudila.

avi8
14.11.2020 3 z 5

Přečetla jsem , ale čekala jsem víc . Asi jsem hodně srovnávala s knihami od jiných veterinárních lékařů.

bagel
01.09.2020 4 z 5

Přidávám jednu hvězdičku za moc pěknou kapitolu o euthanasii zvířecích pacientů. Jinak jen další z mnoha knih o životě zvěrolékařů.

evka11
21.04.2020 3 z 5

Žila jsem se psy, s nalezenou kočičkou 15let (umřela na rakovinu žaludku), teď mám 2 britky = veterinární medicína mě velmi zajímá jak v knihách, tak v TV.

Štítky knihy

zvířata, fauna zvěrolékaři humoristické povídky ze života veterinární lékařství

Autorovy knížky

2019  71%Moji pacienti mají čtyři nohy - Zápisky zvěrolékaře

Kniha Moji pacienti mají čtyři nohy - Zápisky zvěrolékaře je v

Právě čtených1x
Přečtených26x
Čtenářské výzvě15x
Doporučených1x
Knihotéce61x
Chystám se číst24x
Chci si koupit8x
dalších seznamech1x