Stříbrná relikvie přehled

Stříbrná relikvie https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/46726/bmid_stribrna-relikvie-KpS-46726.jpg 5 831 831

Mercedes Thompsonová série

< 5. díl >

Vrátit knihu by mohlo být docela jednoduché, kdyby v tom neměli prsty fae. K tomu všemu vlkodlaci protestuje proti přijetí Mercy do smečky a v boji proti ní používají nečestné zbraně, jak ji a Adama rozeštvat. Když se Mercy Thompsonová pokusí vrátit mocnou faeskou knihu, kterou si před nějakou dobou vypůjčila, najde knihkupectví prázdné a zavřené. Zdá se, že kniha obsahuje tajné informace – a fae udělají naprosto vše, aby nepadla do nesprávných rukou. A jako by to nestačilo, Mercyin přítel Samuel bojuje se svou vlčí stránkou a Mercy ho musí krýt, aby ho vlastní otec neodsoudil k smrti. Když se to tak vezme, zažila Mercy už lepší dny. A pokud si nedá dobrý pozor, dlouho nepřežije…... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

Silver Borne , 2010


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Stříbrná relikvie. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (62)

Senza Jenka
25.10.2023 4 z 5

Jako obvykle pomalý začátek. Tady jsem měla obzvlášť pocit, že se pokouším vlastníma rukama roztlačit zabržděný nákladní vlak. Ale když už se jednou rozjel... A problém se stěhováním se zdá být také vyřešen :D
Jen se stále snažím přijít na to, proč je děvče na titulce "jako obrázek". Pokud vím, má pouze jedno tetování - kojotí stopu na břiše.

Hatshepsut
29.11.2022 5 z 5

Opět moc krásný fantazy příběh této série. Zde se konečně Mercy více propojí s Adamem a jeho smečkou, i když to nebylo jednoduché. Tento díl měl až pohádkový námět, nebyl tak akční jako předchozí, přesto byl vynikající. Moc se mi líbí vývoj všech postav a vyprávění této autorky si stále udržuje moji 100 % pozornost!


Lacie
29.11.2022 5 z 5

(SPOILER) Můj oblíbený díl. Teď už můžu napsat, aniž bych spoilerovala, že jsem od začátku fandila Adamovi, Sam mi nikdy nebyl moc sympatický, natož pro Mercy. Ovšem to, co se s ním děje od začátku tohoto dílu, bych mu nepřála.
Je tu opět spojeno mnoho linií – samotné téma Stříbrné relikvie kombinované se Samovými problémy, těžkými a nebezpečnými problémy Mercy se smečkou ústícími v konfrontaci, a nakonec nová postava, dar z nebes, hurá, hurá, tenhle díl začíná těžce, ale postupně se promění v radostný a nadějný. Dostaneme něco nového o fae, holi i vlkodlačích problémech.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Stříbrná relikvie v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených1 327x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených111x
v Knihotéce423x
v Chystám se číst94x
v Chci si koupit39x
v dalších seznamech9x