Lovci kožišin přehled

Lovci kožišin https://www.databazeknih.cz/img/books/17_/174687/bmid_lovci-kozisin-174687.jpg 4 157 157

O čem román Lovci kožišin vypráví? Ne, nebojte se, nebudeme vám dopodrobna prozrazovat jeho obsah. Chceme jenom napovědět, že se jeho děj odehrává na Severu, že vypráví o strastiplné pouti mladého Američana Dana a jeho přítele kapitána Richarda divokou kanadskou přírodou, o dobrodružných lovech zvěře, o životě traperů v pralesních pustinách, o přátelství bílých a rudých lovců, o životě farmářů a o veliké statečnosti a hrdinství.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Lovci kožišin. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (24)

Adriana2010
25.01.2024 2 z 5

Děj této knihy se odehrává na severu v Americe. Vypráví se o putování Američana Dana a jeho kapitána Richarda, kteří se rozhodli hledat ztraceného otce.Během cesty se setkají s traperem Mr.Grassem, který je pozve do své chajdy daleko k severu. Mr.Grassem jim vypráví jeho zážitky z lovení a o jeho traperském životě v pralesu. S traperem prožijí skutečně vzrušující dny , několikrát jim zachrání život. A naštěstí je také traper dovede na cestu ke Danovému ztracenému otci. Knížka byla sice zajímavá, ale mně to nějak neupoutalo. Na začátku to nebylo vůbec jednoduché pochopit děj ,ale čím více jsem se do knížky začetla tím více mi to dávalo smysl. Knížku bych spíše doporučila starším lidem nebo dětem kteří mají rádi tvz. staré cestopisy.

betička
29.09.2022 5 z 5

Knížku jsem četla nejprve jako asi 12letá holka a teď skoro po 30 letech znovu (díky výzvě). Je to moc hezké a příjemné čtení. Nevím jestli příběh o nezištném přátelství stále ještě in, ale pro mě to bylo pohlazení po duši :-)
Ráda jsem se nechala zavést do kanadské divočiny a četla si o dobrodružství bez toho aniž bych za každým rohem čekala podlost a snahu někomu ublížit.
Ano, je to naivní a dětinské, ale užila jsem si to :-)


Luigi1
27.07.2022 3 z 5

Zajímavé

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Lovci kožišin v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených245x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených7x
v Knihotéce194x
v Chystám se číst16x
v Chci si koupit3x
v dalších seznamech3x