Les kostí přehled

Les kostí https://www.databazeknih.cz/img/books/79_/79622/bmid_les-kosti-3kQ-79622.jpg 4 442 442

Hlavná hrdinka Mary žije v postapokalyptickej kolónii, ktorú obklopuje v tesnom zovretí Les kostí plný znesvätených zombií. Obyvateľov pred nimi chráni iba plot z pevného pletiva. Ľudia pomaly zabúdajú na minulosť, podaktorí už ani neveria, že kedysi existovala rozvinutá civilizácia, iní zasa žijú v presvedčení, že za Lesom kostí, v ktorom na nich číha nebezpečenstvo, už nič nie je. Iba nepatrná hŕstka si zachovala vieru v existenciu života za Lesom. Mary hľadá odpovede na nepohodlné otázky: Prečo sa Znesvätení vrátili? Je kolónia naozaj jediným miestom na Zemi, v ktorom dnes existuje život? Dá sa prejsť Lesom kostí a nestať sa Znesvätenou? A ešte čosi – Mary verí v lásku.... celý text

Dobrodružné Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , Slovart (SK)
Originální název:

The Forest of Hands and Teeth , 2009


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Les kostí. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (87)

kozlík24
23.01.2024 2 z 5

Tato kniha mi vůbec nesedla a rozhodně se nebudu pouštět do dalších dílů. Jediné co mě nutilo knihu dočíst byl dobře vymyšlený svět nečistých.
Nejvíce mě vadil moc jednoduchý styl psaní autorky, kvůli kterému bych si i sebelepší děj nemohla pořádně užít a poté mě hrozně štvala romantická linka, protože autorka se vůbec neobtěžovala psát nějaké pocity postav a spoustu "vysvětlení" od Travise na konci knihy i další věci jsem vůbec nepochopila a někdy jsem se dokonce v ději a v čase ztrácela (hlavně v 2. půlce knihy) nebo mi přišlo, že se řeší pořád to samé dokola.
Hlavní hrdinku jsem si rozhodně neoblíbila, spíše naopak.
A ještě jedna věc: rozhodně bych knihu nedávala do dětského oddělení v knihovně

M.C.SMITH
03.06.2023 3 z 5

Tato kniha mi velmi připomínala Vesnici (film), okořeněný o zombie.
Četlo se to dobře, ale děj byl takový trochu jalový a hlavní hrdinka Mary mi přišla jako příšerná slepice, která mi ale vůbec nesedla.
Knihu jsem dlouho sháněla, jsem ráda, že jsem si ji mohla přečíst, ale podruhé už do ní asi nepůjdu. Časem se vrhnu na další dva díly, snad to bude trochu lepší.


denniys
25.03.2023 3 z 5

Vynikající nápad a naprosto nevyužitý potenciál.. Nedospělá hlavní hrdinka s otravnými myšlenkovými pochody, nezajímavá romantická linka versus zombie svět.. Mohlo to být dobré, ale působí to, jakoby autorka sama byla puberťačka..

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Les kostí v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených666x
ve Čtenářské výzvě24x
v Doporučených58x
v Knihotéce212x
v Chystám se číst196x
v Chci si koupit44x
v dalších seznamech12x