Léčivé obklady a zábaly z bylinek, tvarohu a spol. přehled

Léčivé obklady a zábaly z bylinek, tvarohu a spol. https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/308968/bmid_lecive-obklady-a-zabaly-z-bylinek-t-uRZ-308968.jpg 5 4 4

Obklady a zábaly nám dělají dobře. A hlavně: jsou skutečně účinné! Aby úspěšně pomáhaly, a to bez vedlejších účinků, stačí znát některé důležité fígle. Potřebné znalosti získáte z této knihy. Autorky detailně ukazují, na které potíže se používají jaké obklady a zábaly – naučí vás, na co jsou dobré například heřmánkové sáčky, třešňové polštářky či citronové ponožky, nebo čím si ulevit při bolesti dutin či nespavosti. Popisují, jakým způsobem suroviny připravit a co je při jejich aplikaci důležité, abyste si vy, vaše děti nebo vaše vnoučata přirozenou cestou pomocí obkladů a zábalů udržovali zdraví nebo se uzdravili.... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Mladá fronta
Originální název:

Heilsame Wickel und Auflagen , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Léčivé obklady a zábaly z bylinek, tvarohu a spol.. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (1)

JanaDor
03.11.2016 5 z 5

Několikrát se mi stalo, že jsem sáhla po internetu a hledala rady. Bohužel těch rádoby fungujících informací je hodně a já jako laik, nevím co zkusit. Někdy jsem zavolala kamarádce, která je zdravotní sestřička. Kupodivu, taky si nebyla v něčem jistá. Proto mě tato kniha zaujala na první pohled.
Je to nádherně a kvalitně zpracována kniha o léčivých obkladech a zábalech nejen z bylinek a tvarohu. Autorky jsou zdravotní sestry a specializují se na vzdělání v oboru léčivých rostlin. Líbí se mi jejich přístup, kdy přesně radí, v jaké situaci a který zábal použít a kdy určitě navštívit lékaře. Nepřesvědčují mě, že bylinky dokážou nemožné, ale ukazují, kde pomohou takovým způsobem, že nemusíme sahat po chemii neboli práškách.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Léčivé obklady a zábaly z bylinek, tvarohu a spol. v seznamech

v Přečtených4x
ve Čtenářské výzvě1x
v Knihotéce3x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit4x