Láska na hraně přehled

Láska na hraně https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/524866/bmid_laska-na-hrane-65330238092bd.jpg 4 288 288

Tiernan de Haasové je všechno jedno. Jako jediné dítě slavných rodičů vyrůstá sice v bohatství, ale zato bez lásky. Když rodiče náhle zemřou, ví, že by měla být zdrcená. Ale změnilo se vlastně vůbec něco? Vždycky přece byla osamělá. Protože Tiernan bude plnoletá až za dva měsíce, stává se jejím poručníkem otcův nevlastní bratr Jake Van der Berg. Tiernan se za ním a jeho syny Noahem a Kalebem musí odstěhovat do odlehlých coloradských hor. Všichni tři ji nakonec vezmou pod svá křídla a ona mezi nimi pomalu najde své místo. Také si však uvědomí, že hranice se stírají a pravidla se snadno porušují, když se nikdo nedívá. Jeden z nich ji má. Druhý ji chce. Ale on On si ji nechá.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

Credence , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Láska na hraně. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (71)

Eliska107107
předevčírem 4 z 5

Děvče bylo husté. Nebyla jsem ztotožněná s jejím přístupem, ale na druhou stranu když si člověk nevyzkouší, tak nepozná, co je pro něj dobré. Ona si vyzkoušela a když s tím potom všichni zúčatnění byli v pohodě, tak je vše v pořádku. Od knihy tohoto žánru očekávám vzrušení a toho bylo dost. Tak jsem spokojená a užila jsem si to.;-).

Lu
14.05.2024

(SPOILER) No tak...hodně lidí píše, že původní název je lepší, což je asi pravda, ale Láska na hraně... to celkem vystihuje tuhle knížku. Jak někteří píšou, asi už trochu za hranou, ale já mám ráda takové knihy. Chudák holka je tam sama se třemi sexy chlapy, tak co má dělat :D :D :D.

Upřímně už od začátku jsem čekala, kdy přijde na scénu Kaleb a tak nějak jsem tušila, že jemu budu fandit nebo jsem na něj prostě byla nejvíc zvědavá.

Bylo ale zvláštní, když potom začal mluvit, protože mi přišlo, že tím tak trochu ztratil to svoje kouzlo nebo to, co ho dělalo jiným/zajímavým. Celou dobu působil tak divoce, záhadně a na konci z něj bylo takové hodné štěňátko :D. Přála jsem jim ale hezký konec, mám ráda happyendy, takže jsem spoko.

Noah byl celkem roztomilý, ale věděla jsem, že s ním určitě neskončí. Spíš jsem si říkala, jestli nakonec nezůstane se "strýčkem", ale to už jsem asi měla z autorčiny jiné knihy Birthday girl (Troufalá vášeň).

No a to, že žili na takovém odlehlém místě...úplně jsem si to představila, musí to být pohlazení na duši. Žiju ve velkém městě a je to šílený shon. I když moje úzkostná povaha hned začala uvažovat nad tím, že kdyby se tam něco stalo, tak se člověk nikam nedostane. :D

Celkově jsem byla dost spokojená, erotické romány mám ráda a tohle mělo něco navíc. Takové to zakázané ovoce :D.


Schmetti
12.05.2024 4 z 5

Moje první dark romance. Jak jsem se k ní dostala? Na erotickém streamu Knihydobrovsky, kterým nás provázel můj oblíbený Adam Pýcha. Zrovna u této knihy jsem se na streamu strašně bavila, protože Adamova interpretace, jeho výraz, kdy se červenal a řekl cosi jako “strejda?, pak “aha, velké letiště na půdě a všichni to dělají dohromady?. No, a bylo. Věděla jsem, že si knížku musím přečíst a nenazvala jsem ji už jinak, než “Strejda nebo počeštěně “Kredenc (v originále se kniha jmenuje Credence).

Knížka je u nás v ČR celkem kontroverzní, někdo ji miluje a někdo nesnáší. Na spoustu lidí je “až moc a někdo se v ní vyžívá a uspokojuje své zvrhlé já. Na mě tolik zvrhlá nebyla, užívala jsem si všechny TYHLE věci A asi poprvé jsem měla pocit, že sexuální scény byly fakt hot! V každé jiné erotické knížce jsem se nudila nebo se smála, ale v “Kredenci ne

Příběh možná až tak originální nebyl, ale dle mého názoru ho autorka dobře podala. První kapitoly na mě působily ponuře a úzkostlivě, později se však atmosféra zlepšila díky prostředí. Moc se mi líbilo prostředí, nádherná coloradská příroda, hory, koně, krávy, moje oblíbené motokrosové motorky, horké léto a tuhá zima.

Hlavní hrdinka mi nebyla moc sympatická, štvala mě, byla drzá a rozmazlená, řešila své problémy a prázdnotu přes postel. Její chování vůči strejdovi a ženě, která se o ni starala, bylo hrozné. Strýček Jake a jeho synové Noah a Kaleb na mě působili jako fajn muži, kteří žili úplně sami. Dobře, taky nebyli úplně normální, ale měli k tomu své důvody. Jaké úplně sám vychovával děti, k tomu podnikal a zajišťoval vše potřebné pro přežití v horách.

Nemůžu tvrdit, že miluju Kaleba, Jakea nebo Noaha, to zase ne, ale oblíbila jsem si je.

Oproti jiným erotickým knihám měla Láska na hraně příběh a ukazovala nám psychologii postav. Člověk u čtení mohl přemýšlet, proč se kdo jak choval a možná někdo vůči našim hrdinům ucítil lítost nebo pochopení.

V českém vydání mě mrzí obálka a název, poněvadž originální vzhled knihy, kde můžeme vidět hustý les, je boží a společně s názvem Credence (víra, věrohodnost) vystihují atmosféru. Naše verze nezaujme, vidíme jen chlapa s ženskou a název, který má skoro každá druhá knížka.

Za mě super, bavila jsem se, čtení rychle utíkalo a chci číst další dark romance.

Najdete mě na:
IG: @terischmetti_books
http://instagram.com/terischmetti_books
Blog: http://blumensprache.hikaru.cz/

všechny komentáře

Související novinky (1)

Desetkrát a dost, Příchuť zla a další knižní novinky (42. týden)

15.10.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Láska na hraně v seznamech

v Právě čtených8x
v Přečtených365x
ve Čtenářské výzvě19x
v Doporučených25x
v Knihotéce193x
v Chystám se číst193x
v Chci si koupit57x
v dalších seznamech5x

Štítky knihy

Colorado

Autorovy další knížky

Penelope Douglas
americká, 1977
2018  82%Nádech
2019  81%Jiskření
2023  85%Láska na hraně
2024  89%Troufalá vášeň
2024  91%Corrupt: Skazení