Krvavý anděl přehled

Krvavý anděl https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/469588/bmid_krvavy-andel-vRd-469588.jpg 4 295 295

Komisař Sharko série

1. díl >

Nedaleko Paříže je nalezeno ošklivě znetvořené ženské tělo. K případu je povolán komisař Franck Shark, který si právě prochází svým osobním peklem. Před šesti měsíci totiž beze stopy zmizela jeho žena. Nový případ v něm ale znovu probudí zkušeného policajta, který se zarputile pustí do pátrání. Brzy je však nalezeno další tělo a všechno nasvědčuje tomu, že obětí bude přibývat. A jednou z nich by mohla být i Sharkova manželka…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , XYZ (ČR)
Originální název:

Train d'enfer pour Ange rouge , 2003


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krvavý anděl. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (94)

Viviana-Mori
14.04.2024 5 z 5

Inu, thrillery prostě miluju, takže mě tato kniha vlastně nezklamala - vraždy, zvraty, napětí, i nějaké ty emoce... Ale! Ze začátku jsem si říkala, jestli má cenu tuto knihu číst, první stránky mě neuchvátily. Některé pasáže mi také přišly napsány až komicky květnatě. Trochu mě to rozčilovalo a zároveň rozesmávalo. Když se řešila vražda, tak dobrý, ale autor občas při různých úvahách hlavního hrdiny zabíhal do podivných sousloví, nejspíš aby svůj projev ozvláštnil, ale přišlo mi to příliš na efekt. Také mě trochu vadilo, jak Sharko dává lidem v knize přezdívky, trochu mě to mátlo.
A když pominu vše výše zmíněné a fakt, že jsem vraha uhodla ještě než jsem dospěla k půlce knihy, tak jsem vlastně i tak jako čtenář byla docela spokojena.
Příběh se vyvíjel slušně, i když je to pěkná zběsilost a ne zrovna veselá.
Za tu zábavu dávám plný počet.

Terka1975
01.04.2024 4 z 5

Když o tom tak přemýšlím, tak kdyby tento nechutně sadistický thriller psala žena, asi bychom se o inspektorovi Sharkovi “žralokovi dověděli víc. Alespoň emocionálně. Který vyšetřovatel by zůstal půl roku po únosu své ženy klidný a vyšetřoval další případy? Spisovatelka by ho určitě nechala utápět v alkoholu nebo depresích, případně by polykal tuny prášků. Ale naštěstí je spisovatel muž, tak tam se vše zvládne levou zadní. Vlastně jsem vraha uhodla, nebylo to tak těžké. Komisař Sharko otevřel mou další oblíbenou sérii.


Flowerka
08.01.2024 3 z 5

Až na prvých pár strán slušná, rýchlo plynúca detektívka, nie však pre slabšie povahy :)

všechny komentáře

Související novinky (2)

10 nejprodávanějších eknih (červen)

03.07.2019


Knižní novinky (22. týden)

26.05.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krvavý anděl v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených371x
ve Čtenářské výzvě18x
v Doporučených17x
v Knihotéce237x
v Chystám se číst295x
v Chci si koupit52x
v dalších seznamech6x