Kožené srdce přehled

Kožené srdce
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/508553/bmid_kozene-srdce-63b567bc7f839.jpg 4 323 323

Syn detektiva Hanzela se po letech nečekaně vrátí domů, ale místo radosti se dostaví problémy v podobě obrovského revolveru za pasem a lží o tom, kde celou dobu byl. Krauz a Chosé slíbí kolegovi, že se o jeho syna postarají. Ani v nejmenším ale netuší, do čeho se zapletou. Burger a Hanzel mají plné ruce práce s vraždou vysoce postaveného úředníka a vyšetřují ji tak obětavě, že oba skončí v nemocnici. Ani Krauz a Chosé nemají při sledování mladého Hanzela štěstí. Skutečnost, že odhalí více než půl století staré tajemství, jim na radosti nepřidá. Nakonec se všichni sejdou v jedné nemocnici, ale není vůbec jisté, zda všichni přežijí…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kožené srdce. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (59)

Iki1
20.02.2024 5 z 5

Autor stvořil hodně povedenou partičku a výtečně s nimi literárně pracuje. Vyprávění plné humoru a pohody odsýpá a plyne, tito vyšetřovatelé se sem tam taky pustí do skutečného vyšetřování, aby ho posléze jen tak mimochodem dovedli ke zdárnému závěru. Snad i proto, že jejich vztahy jsou skutečně skvělé a charakterově spolu interagují i vzájemnými špílci. Pan Dán přispívá humoru také mimoděčným vykreslením jejich soukromí. V této knize zdárnému vyšetřování napomohla značná řada náhod, ale nijak to nenarušilo mou čtenářskou pohodu.

Rapeh
15.02.2024 3 z 5

Konec knihy nečekaně useknuty. Čekala jsem podrobnější rozuzlení. Jinak opět autor nezklamal.


Aligator805
13.02.2024 5 z 5

Opět skvělé čtení. Dva případy. Jeden klasický mord a druhý případ odhaluje rodinné tajemství. Na scéně se objevuje také Hanzelův ztracený syn. Opět nechybí vzájemně špičková ní členů mordparty. Opět nechybí Kukyho pěstitelské pokusy a nová oběť citroník Marcel.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Tajemné dopisy, Zbořené zámky a další knižní novinky (8. týden)

19.02.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kožené srdce v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených484x
ve Čtenářské výzvě47x
v Doporučených16x
v Knihotéce215x
v Chystám se číst68x
v Chci si koupit13x
v dalších seznamech7x