Zvířecí instinkt přehled

Zvířecí instinkt
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/412032/bmid_zvireci-instinkt-w2C-412032.jpg 4 38 38

Ty nejzvířečtější z nepřátel Petra Parkera zasáhla bestiální zuřivost. Když mu teď Lizard, Black Cat a další jdou po krku, je z pavoučího hrdiny ještě větší štvaná zvěř než kdy dřív. Senzační Spider-Man se ocitá v srdci temnoty a bude muset být mazaný jako liška a silný jako býk, aby tohle řádění vůbec přežil. Obsahuje sešity série The Sensational Spider-Man (Vol. 2) #23-27 (duben 2006 - srpen 2006)... celý text

Literatura světová Komiksy
Vydáno: , Hachette
Originální název:

The Sensational Spider-Man: Feral , 2006


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvířecí instinkt. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (8)

Daff042
20.01.2022 4 z 5

Výborný dynamický děj, se spousty postav, které jsou ikonické pro Spideyho, uvítal jsem i Black Cat, která vždy jde do všeho po hlavě. Ilustrace od Craine za mě na výbornou.

Delphín
01.03.2021 5 z 5

Byl to pro mě prvotní kousek autora Aguirre-Sacasa, pokud tedy nepočítáme ,,Zpátky v černé" , kde si zahrál druhé housle u Straczynskiho. No, velmi milé překvapení! Budu asi dost odbočovat z davu, ale mně se tenhle komiks opravdu líbil. Odpočinková krátká jednohubka. Její krátkost sice ději ubírá větší napětí a dramatičtější rozuzlení, nicméně i tak je to napsáno skvěle za doprovodu pěkné kresby.


Ivan Kučera
30.12.2020 4 z 5

Spider-Man bol toho dňa nepokojný. A stále neprestávalo pršať... K milovanému Spajďákovi sa hodia akčné jednohubky - nonstop akčné jazdy, kedy si ani na okamih nemôže oddýchnuť, lebo mu to nedovolí súper, ktorý je mu neustále v pätách. Súhlasím s úvodným slovom, že jednoduché nápady bývajú často najlepšie (a za seba dodávam, že často je najťažšie napísať paradoxne práve tie). Takže ak aj vy zbožňujete McFarlaneove spider-manovské pecky Utrpení a Úhel pohledu (a čiastočne aj Sternovho Nezastavitelného Juggernauta), prídete si na svoje. U kresby od radosti neviete, kam pohľadom skočiť skôr. Je až natoľko zaprataná vecami rôzneho druhu, že až po druhom čítaní som pochopil, že vlastne v skutočnosti ZAČIATOK SPOILERU boli Lizardovia dvaja KONIEC SPOILERU. K slovu sa dostáva nezameniteľný Lizard (Utrpení), ale tiež Vermin (Poslední Kravenův lov) a Madame Web a Puma, ktorých zbožňujem už od semic-slovarťáckeho vydania z 90. rokov. Scenárista Roberto Aguirre-Sacasa (Komiksový výběr Spider-Man: Zpátky v černé) a najmä ilustrátor Angel Medina (ktorému s jedným zošitom vypomohol radikálny Clayton Crain - Ghost Rider: Cesta do zatracení) si túto v podstate doslova divočinu (Spajdy bojuje so svojimi „zvieracími“ protivníkmi, čo teoreticky niekomu môže evokovať „totemový“ spajďácky Návrat od Straczynského) užívajú tak mohutne, až ich upodozrievam z toho, že dôvod, prečo sa všetko deje, vymysleli až na konci. Práve slabšie zakončenie by som označil za hlavné mínus Zvířecího instinktu. To a divnú obálku, na ktorej jednak stenolezový krásavec v kovovom kostýme od Starka vyzerá ako filmový Vision a jednak anotácia líči Black Cat ako zápornú postavu, čo však nie je pravda. Celkovo sa mi Zvířecí instinkt páčil o malú pavučinu menej, než Utrpení, ktoré mi pripadalo predsa len intenzívnejšie a zovretejšie; toto príliš často odskakovalo k rôznym ďalším postavám a inému dianiu, čo rušilo moju pozornosť. Ale aj tak skvelá jazda a s prižmúrenými očami jasných 4*.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zvířecí instinkt v seznamech

v Přečtených41x
v Doporučených1x
v Knihotéce39x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit2x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Roberto Aguirre-Sacasa
nikaragujská, 1975
2018  74%Young Avengers
2019  84%Zvířecí instinkt
2020  89%Zpátky v černé
2020  74%Iceman