Pavučina přehled

Pavučina https://www.databazeknih.cz/img/books/43_/432049/mid_pavucina-fSb-432049.jpg 4 30 30

Nejzajímavější scénáristé a kreslíři se zamotali do Spider-Manovy pavučiny, aby s ním vyprávěli neuvěřitelné příběhy! Objevte hrůzostrašné tajemství Tisíce, poseďte v baru s odpornými newyorskými padouchy, seznamte se s novým nečekaným nepřítelem a mnoho dalšího. Toto je sbírka pavoučích příběhů jako žádná jiná! Obsahuje příběhy: Tisíc (The Thousand) Double Shots The Last Shoot The Collaborator Obsahuje sešity série Spider-Man's Tangled Web #1-3, #13-15... celý text

Literatura světová Dobrodružné Komiksy
Vydáno: , Hachette
Originální název:

Spider-Man's Tangled Web


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pavučina. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Luigi1
12.05.2023 4 z 5

Konečně jsem si počet

mirec88
01.03.2023 5 z 5

Som rád, že konečne môžem s čistým svedomím niektorému komiksu z Komiksového výberu Spider-man dať plnú paľbu. A čo je zaujímavé, v polovici komiksu sa takmer vôbec nevyskytuje! Tak k jednotlivým príbehom.

Trojdielny príbeh s Tisíc bola vynikajúca hororová jazda, kde niektoré výjavy ma možno budú mátať aj v snoch. Hlavne tie vykrútenia hlavy a iných častí tela. To bolo hnusné, brutálne.

Ďalej príbeh ako superzloduchovia sedia v bare a spomínajú na to ako sa stretli so Spideym a ako im nakopal "prdel" bol veľmi zábavný a vtipný, ale s mrazivým koncom na zamyslenie.

Najviac sa mi páčil príbeh s Drtičkou Hoganom, kde sme videli hlboký ľudský aspekt tejto postavy a fakt mi ho bolo ľúto.

A posledný príbeh tam čokoľvek by som vyzradil, bol by spoiler, ale moje pocity boli taktiež pozitívne.

Proste vynikajúci, dokonalý komiks. Odporúčam.


Delphín
02.05.2021 4 z 5

Při sehnání tohoto komiksu jsem se dost bál, protože lidi na něj často prskají. A po přečtení nějak nechápu proč. Už z principu si rozhodně zaslouží své místo v tomto kompletu. Marvel na počátku 21. století vzal známé scénáristy a kreslíře a dal jim na hraní Spider-Manův svět. Dle mého to dopadlo dost dobře. Více prostoru dostaly (většinou) méně využívané postavy, Spidey zde nefiguruje jako hlavní postava v příbězích, což je příjemná změna.
Paradoxně příběh ,,Tisíc" je ze všech nejslabší. Dialogy drhly a samotný název záporáka je prostě divný, i když psán je opravdu moc dobře. Ty sálající emoce z něj. Ta frustrace a šílenství ze světa, to vše an vás dýchá panel co panel.
Druhý příběh je opravdu jednoduchý ale skvěle a vtipně zpracovaný s kvalitním závěrem.
Třetí příběh si získal mé srdce bezesporu nejvíce. Příběh o víře, věrnosti a cti v jinak nečisté společnosti. Příběh je utnut v nejlepším možném momentě. A tak to má být, protože další dění je nám všem jasné. Klobouk dolů před scénáristou.
Poslední příběh v tomto komiksu doprovází trochu zmatená kresba, na kterou jsem si musel zvykat. Příběh je dost krátký ale relativně kvalitní, jen jsem si ho musel přečíst dvakrát, abych pochopil konec.
Celkový komiks hodnotím opravdu kladně, tento projekt se Marvelu opravdu povedl. Jsem rád, že nám tu takové příběhy vyšly!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Pavučina v seznamech

v Přečtených33x
ve Čtenářské výzvě2x
v Doporučených1x
v Knihotéce31x
v Chystám se číst4x
v Chci si koupit6x