Tisíc

Povídka od: Garth Ennis
Z knihy: Pavučina


Scénář: Garth Ennis Kresba: John McCrea

Padouch zvaný „Tisíc“ (Carl King) převlíká kůži a rád by měl Parkerův život. Jednou převlíkne kůži za Parkerovu blízkou osobu a chce Petera zničit.

Komentáře (2)

Přidat komentář

Ivan Kučera
05.01.2021 4 z 5

Pecka. Pripomínalo mi to hororovú mangu, ale farebnú a nakreslenú detským štýlom. Ten (a pomalý rozjazd, kedy neviete, čo sa vlastne bude diať a je vám to trochu jedno) vás učičíka. No a potom to príde. Intenzívne, mrazivé, znepokojujúce. Mnohé obrazy ťažko zabudnuteľné. Oceňujem tiež koniec v práčovni.

Terva
17.05.2020 2 z 5

Neměl se plíst
do mý bankovní loupeže, pavouku!
Svůj plán ve Vegas můžu teď akorát
spláchnout do hajzlu!
Jseš mrtvej!

Všechny tři obálky k těmto sešitům jsou nádherně nakreslené. Bohužel absence jakého koliv záznamu, kdo kreslí a dělá scénáře na nich chybí. Jenže, obálka není vše. Jakmile sešit otevřete, najdete v něm obyčejnou kresbu, s absencí detailů v pozadí a až jednoduchými liniemi. Nic, co by stálo za obdiv.

Malá ochutnávka:
Nemám dokonalý život. Právě naopak. A bez smrtelně nebezpečných dobrodružství a plejády padouchů bych se s chutí obešel, pokud mám být zcela upřímný. Jediné, co chci, je vykonat trochu dobra.

Jo, tak tohle má být prý horor. Bohužel, jistý nádech tu sice je, ale s těmi veselými barvičkami to je spíš k smíchu. Jsem zklamán. Žádné napětí ani akce. Vlastně taky proč, když už to všechno známe. Tohle mě nebralo. Chybí tomu všechny aspekty povedeného komiksu (Dobrý scénář a pěkná kresba) Za mě jen dvě hvězdy. Při čtení jsem poslouchal skupinu „Demise Of The Crown“ a jejich album z roku 2020 - Life In The City.

Citát: Ty jsi mi ale dobračisko, Parkere. Jinými slovy jsi idiot, tak jako jsi vždycky byl.