Klinická smrt přehled

Klinická smrt https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447932/bmid_klinicka-smrt-64f328b02dba3.png 4 82 82

Mariin bezstarostný a také trochu bezohledný život se poté, co jsou odhaleny její četné nevěry, otočí o sto osmdesát stupňů. Její manžel neunese skutečnost, že ho podváděla, což vede k tragické konfrontaci. Marie během partnerské roztržky utrpí vážný úraz, v jehož důsledku upadne do stavu klinické smrti. Vidí zpětně celý svůj život a potkává svou osudovou lásku, o kterou ji před lety připravily katastrofické povodně. Svět za prahem smrti ji fascinuje a ona se nechce vracet do poničeného těla, nemá však na vybranou – její cesta ještě neskončila. Má před sebou důležitý úkol, jemuž se nemůže vyhnout, a který úzce souvisí s její minulostí. Marie se probouzí na oddělení ARO a musí čelit všem svým bývalým prohřeškům - jako bumerang se jí vrací sobecké činy, kterých se dopustila. Výlet za hranice smrti změní Mariin náhled na svět i sebe samotnou, a hrdinka se pokouší napravit napáchané škody. Není to ale nijak jednoduché, protože vrtkavý osud se s ní ani trochu nemazlí a času je málo…... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Klinická smrt. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (29)

jjitka
28.04.2024 5 z 5

Autorku mám moc ráda. Další povedená knížka.

Angelicca
17.03.2024 5 z 5

Autorku jsem si již dala mezi své oblíbenkyně. Její styl se mi moc líbí a opět nezklamala, co se popisu myšlenek lidí v příběhu týče. Tato kniha mě od začátku tak pohltila, že jsem ji přečetla za víkend. Hlavní postava byla doopravdy hustá:), hodně mě bavila:).Přesně v polovině knihy však nastal velký zlom. Příběh se změnil o 180 stupňů a byl na mě hodně smutný. To čtu nerada. Ale zase člověku otevřel oči a mohl o tom přemýšlet. Já však preferuji žánry, u kterých přemýšlet nemusím. Přesto doporučuji k přečtení a dávám plný počet hvězd.


janina66
19.05.2023 3 z 5

Musím říci, že s touto knihou jsem dost bojovala. Už jsem četla od autorky hodně knih, tak vím, co mám čekat. Zpočátku se kniha velmi táhla a pak už byla velmi zajímavá, tím něčím mezi nebem a zemí.
Mně se nejvíce líbila kniha Černá vdova a Jak chutná strach.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (43. týden)

18.10.2020


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Klinická smrt v seznamech

v Přečtených104x
ve Čtenářské výzvě9x
v Doporučených8x
v Knihotéce106x
v Chystám se číst66x
v Chci si koupit10x
v dalších seznamech1x