Když krev promluví přehled

Když krev promluví https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485851/bmid_kdyz-krev-promluvi-efD-485851.jpg 4 98 98

Kate Shugaková série

< 6. díl >

Do rezervace dorazil podzim a s ním i chladný, svěží vzduch. Soukromá vyšetřovatelka Kate Shugaková si chce klidné říjnové týdny vychutnat na své odlehlé usedlosti, ale její babička Jekaterina, rázná matriarcha klanu Shugakových, má s Kate jiné plány. V Anchorage se koná sjezd Aljašské federace domorodých kmenů a kromě nakupování a klevetění čeká zástupce všech asociací jedno velice důležité rozhodnutí. Dost důležité na to, aby vrhlo stín podezření na nedávnou smrt jedné z členek rady. Kate se od politiky vždycky držela dál, jenže zesnulá byla její příbuzná, a tak se neochotně nechává vtáhnout do víru intrik, lží a tajemství a pouští se do vyšetřování, které ji přivede na rozcestí mezi tradičním a moderním světem a také jí ukáže, jak moc je svázána s rodnou zemí a co všechno je pro ni ochotná udělat.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Mystery Press
Originální název:

Blood Will Tell , 1996


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Když krev promluví. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (34)

renefer
06.05.2024 2 z 5

Tento díl se mi zdál nejslabší. Chyběla tam detektivní linka, která tvořila páteř předchozích dílů. Popisné stati byly příšerně dlouhé, dopodrobna třeba víme, co má Kate ve spíži a jak naložila s lososem.
Další mínus pro mě je, jak Kate naložila s manželkou Jacka. Ukradne jí kartu, vybílí jí účet, aby neměla na právníka při soudním sporu a to je v pořádku?
Trochu u mě holka ztratila kredit.... Uvidíme, snad další díl bude lepší.

Jenda75
03.03.2024 4 z 5

Kniha velmi krásně popisuje zvyky obyvatel Aljašky. S hlavní postavou Kate se dostáváme na sjezd federace domorodých kmenů kam je pozvaná svojí babičkou. Je zde vidět, jak i Kate leží na srdci její vlast a tradice.


Ív688
22.01.2024 3 z 5

Zajimá mne život na Aljašce a tak jsem opět četla další díl o Kate Shugakové, neurazil a ani moc nenadchnul, nicméně jsem dočetla, zemřela emaa Jekatěrina, která byla vůdčím duchem kmenových záležitostí a opět jsem si představila fenu Obludu, která mi přirostla k srdci...určitě zase přečtu další díly série

všechny komentáře

Související novinky (1)

Poslední Mona Lisa a další knižní novinky (12. týden)

21.03.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Když krev promluví v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených129x
ve Čtenářské výzvě8x
v Doporučených1x
v Knihotéce138x
v Chystám se číst61x
v Chci si koupit15x
v dalších seznamech3x