Hra s ohněm přehled

Hra s ohněm https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/470595/bmid_hra-s-ohnem-DCX-470595.jpg 4 106 106

Kate Shugaková série

< 5. díl >

Kate Shugaková byla kdysi uznávanou vyšetřovatelkou úřadu státního návladního v Anchorage. Dnes už ale loví zločince jen ze své rodné usedlosti v srdci aljašské divočiny a jediným parťákem je jí věrná kříženka vlka a huskyho Obluda. Po náročném případu na dalekém severu Kate vyrazí i s Obludou zahoubařit si do lesa zničeného děsivým požárem. Přitom však v popelu objeví sežehnuté tělo. Policie chce případ kvůli nedostatku důkazů uzavřít jako nehodu, ale instinkt říká Kate něco jiného. A když si ji „najme“ nešťastný desetiletý chlapec, aby vypátrala jeho pohřešovaného otce, začne se Kate bát, že ho už našla. Přesto se pouští do složitého vyšetřování, které ji zavede do odlehlé, uzavřené komunity náboženských fundamentalistů, jejichž názory a přesvědčení nepřipouštějí žádnou opozici. V srdci tohoto společenství totiž doutná zlo, které se nezastaví před ničím – ani před vraždou.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Romány
Vydáno: , Mystery Press
Originální název:

Play With Fire , 1995


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hra s ohněm. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (36)

dlabikk
14.01.2024 2 z 5

Tento díl je dost rozvláčný, žádna akce a napětí. Za mne celkem zklamání, ale dočetla jsem. Opět se v příběhu objevilo trochu toho humoru ohledně turistů. Jak Obluda v minulém díle chyběla, v tomto nám její absenci vynahradila :o) Další díly si určitě poslechnu.

renefer
16.11.2023 4 z 5

Náboženští fanatici i na Aljašce? No proč ne. Pořád mě překvapuje, jak někteří lidé umí být zaslepení a jít za svou vírou i přes mrtvoly. Doslova. Je pár věcí, za které stojí položit život, ale víra k nim určitě nepatří.


Jenda75
30.09.2023 4 z 5

Další knih s Kate Shugakovou popisuje pátrání po vrahovy učitele, který chtěl učit děti pravdě. Kvůli této pravdě byl zabit. Kate reaguje na prosbu jeho syny, aby otce našel. Ale ona jde dál a hledá i jeho vraha. Kniha popisuje opět mnoho ze života lidí Aljašky. Knihu doporučuji k četbě.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Severská krimi z opravdového severu popáté…

15.11.2021


Knižní novinky (44. týden)

31.10.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hra s ohněm v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených139x
ve Čtenářské výzvě12x
v Doporučených3x
v Knihotéce128x
v Chystám se číst83x
v Chci si koupit20x
v dalších seznamech3x