Jak poznat, když vám někdo lže přehled

Jak poznat, když vám někdo lže https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/181055/mid_jak-poznat-kdyz-vam-nekdo-lze-GsU-181055.jpg 4 49 49

Příručka bývalého agenta FBI. Bývalý expert FBI a autor světového bestselleru Jak prokouknout druhé lidi přichází s knížkou, díky které zaručeně poznáte, že vám někdo lže. V této praktické příručce najdete více než 200 nejčastějších příznaků lhaní, projevů podvodného chování, zatajování informací apod. Díky rozdělení projevů jednotlivých částí těla od hlavy až k patě knížku využijete snadno a rychle. Je výborným pomocníkem pro všechny, kteří přicházejí do kontaktu s druhými lidmi, tedy opravdu pro každého. Je neocenitelná, ať už jste rodič, partner, student, zaměstnanec či zaměstnavatel – budete schopni odhalovat lež ve všech oblastech vašeho života.... celý text

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , Grada
Originální název:

Clues to Deceit, A Practical List , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Jak poznat, když vám někdo lže. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (12)

Jack Bauer
22.02.2023 1 z 5

Podle této příručky bych šel sedět i kdybych byl nevinný. Moc těm metodám nevěřím. ale u opravdových zločinců pravděpodobně fungují,, bohužel i u nevinných jak sám autor přiznává hned v úvodu. Příručka je spíše vhodná pro vyšetřovatele a personilisty než pro obyčejného člověka, aby se tím nějak intenzivněji zabýval. Různé poučky se čtou těžce, nezáživně, jak biflovaní z učebnice, bohatě stačí úvod a závěr. Navíc se mi zdá, že jsem ji už dříve četl a zapomněl ohodnotit nebo bylo vše popsáno v nějaké knize o řeči těla a toto je výtah z knihy. Na závěr opět autor poznamenává jak na začátku, že poznat zda nám druhý lže není nikdy snadné i pro zkušeného agenta FBI takže tak trochu zbytečná četba. Vše je tak 50 na 50.

( tak už je mi jasné, kde jsem toto četl -jak prokouknout druhé lidi - a dokonce hodnotil a napsal obdobný komentář)

Česneksmedem
08.04.2022 4 z 5

Už je to víc jak třicet let, co jsem v Praze studoval grafologii. Předmětů k ní jsme měli samozřejmě víc, a to včetně psychologie. Bylo potřeba dávat jednotlivé střípky dohromady, a to nejlépe s podporou například takzvaného Baum testu. Tím chci naznačit, že ani těch asi 216 bodů v této knize z vás odborníka rozhodně neudělá.
Perdóneme, ale lžeme občas všichni bez rozdílu. S touto realitou je třeba počítat.


Naďa2411
15.12.2021 5 z 5

Bývalý agent FBI a vyšetřovatel si sepisoval poznatky při výslechu zločinců delší dobu. Je to taková brožura, při níž pisatel popisuje, jak reagují jednotlivé části těla (hlava, krk, břicho, ruce, nohy...) při výpovědi, když někdo lže nebo chce něco zatajit. Protože se lhaním se můžeme setkat v osobním nebo pracovním životě, knihu doporučuji. Po přečtení je lehké odhalit lháře.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Jak poznat, když vám někdo lže v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených68x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených3x
v Knihotéce79x
v Chystám se číst47x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech1x