Tetování za trest přehled

Tetování za trest https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/522640/bmid_tetovani-za-trest-5Bx-522640.png 4 191 191

Hřiště lásky série

< 3. díl

Žhavý román od české autorky o prohrané sázce, která nakonec vede ke štěstí, o tom, že i silní hráči rugby se něčeho bojí a že drobné dívky naopak dokážou být mimořádně silné a statečné. Henry: Já musím být úplnej debil. Jen tak se dá vysvětlit, proč jsem se vsadil. Jeden by řekl, že jsem si dost zavařil, a byla by to pravda, protože tentokrát jsem se nechal vyhecovat k tomu, z čeho mám fakt hrůzu. Ale kdybych z toho vycouval, nepoznal bych Yumiko… Yumiko: Trvalo šest let, než se mi na Zélandu začalo dařit! Vystavuji v galerii a můžu tetovat vlastní klienty, tak proč se muselo všechno tak zamotat? Sotva potkám Henryho, rugbistu s božím tělem a skvělým smyslem pro humor, tak za mnou musí zamířit moje rodina. Moje neuvěřitelně problematická japonská, tradiční rodina!... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tetování za trest. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (51)

Ka.Kubi
02.05.2024 5 z 5

Henry, hlavni hrdina tohoto dílu uzavře sázku a prohraje. Za trest se má nechat tetovat jenže Henry se bojí jehel. Yumiko, hlavní hrdinka, tatérka,která se Henrymu snaží pomoct překonat strach z jehel. Doporučuji ! Druhý díl této série byl trochu zklamání a neměla jsem velká očekávání od třetího,ale výborné jako první díl!!

Zuzana215
20.04.2024 4 z 5

Počteníčko na deštivý sobotní den :)


nela3812
09.04.2024 3 z 5

Třetí díl série, stejné prostředí, jiní hlavní hrdinové. Měla jsem obavy, zda autorka dokáže udržet laťku nastavenou předchozími díly a byla jsem velmi mile překvapena. Jedná se o další jednohubku ze světa rugby, se kterou určitě nešlápnete vedle.

Yum Yum je takový malý čertík v krabičce, je správně střelená, sympatická a neuvěřitelně talentovaná. Talentovaný je i její protějšek Henry, který se může pyšnit velkým charismatem a gentlemanskou povahou. Společně vytváří neuvěřitelně zábavný pár, který bych si klidně dokázala představit jen na přátelské úrovni. Chemie mi mezi nimi nefungovala. Nemyslím si, že všechny páry ze série musí končit vztahem a láskou na celý život. A právě tohle by byl ten případ. Zkusili by to, nevyšlo by to a stejně by společně byli úžasní.

Autorka se v tomto díle pouští do chatrných základů japonské rodiny a jejich tradiční výchovy. Téma pojala velmi dobře, ale nebála bych se jít ještě více do hloubky, a ještě více tak hlavním hrdinům zavařit. Úskalí japonské výchovy by tak opravdu vyniklo. Pouze jedna scéna se opravdu věnuje extrémnímu střetu Henryho a Yum Yum s japonskou kulturou a právě tato scéna mi přišla natolik mimo, že bych jí klidně vyškrtla. Celou situaci jsme viděli za dvou pohledů, ale ani jeden mi pořádně neosvětlil otázky proč, kdo a kam tím míří?!

Celkově se jedná o pohodové a především oddechové čtení, které hravě zvládnete za jediný den. Autorka má čtivý a poutavý styl vyprávění. U čtení jsem si příjemně odpočinula a ačkoliv se autorka drží nastavené laťky, hodnotím tentokrát trochu níže. V předchozích dílech jsem si chemii mezi hlavními hrdiny uvědomovala mnohem více a stejně tak svět rugby a vybranou problematiku.

Hodnocení: 3,5/5

všechny komentáře

Související novinky (1)

Pád Númenoru, Panský dům a další knižní novinky (36. týden)

03.09.2023


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tetování za trest v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených243x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených8x
v Knihotéce167x
v Chystám se číst90x
v Chci si koupit30x
v dalších seznamech6x