Tajemství abatyše z Assisi přehled

Tajemství abatyše z Assisi
https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/144483/tajemstvi-abatyse-z-assisi-144483.jpg 4 551 551

Oldřich z Chlumu se stává členem družiny, která doprovází na pouti do Compostely abatyši Anežku Přemyslovnu. Ještě než překročí hranice království, dojde k první vraždě. V blízkosti poutníků se začínají pohybovat papežovi vyslanci, tajemní templáři i zvědové francouzského krále. Tehdy se Anežka Oldřichovi přizná, že k pouti ji nevedly jen zbožné úmysly.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tajemství abatyše z Assisi. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (83)

VNI
26.05.2024 4 z 5

Pár let již tomu je co jsem knihu měla v ruce a jistě si zaslouží znovu vzít a pročíst. Vím, že jí měl někdo z příbuzných stěžoval si, že se v dějích a postavách ztrácí. Není to sice vždy snadná četba ale alespoň si najde svoje publikum které musí dávat pozor co čte a nemůže očekávat povrchní plitkost. CO oceňuji v autorových knihách s Oldřichem s Chlumu je tak akoráte popisů. Nepřehrše omáčky a volánků ve vyjadřování.

Kanylka
24.05.2024 3 z 5

Dobré čtení. Děkuji


soupik2012
22.05.2024 audiokniha 3 z 5

Dlouhé, nudné a nezáživné. Příběh do sebe docela věrně nasál atmosféru, když se stal stejně nudným a úmorným, jako musela být pouť těchto věrných křesťanů. S tím rozdílem, že tito poutníci byli na konci své cesty odměněni minimálně dobrým pocitem. Kdežto já jsem se jenom těšila, až tato neskutečně nudná a zbytečná pouť konečně skončí. Tolik vražd a vlastně vůbec žádné vyšetřování a napětí. Na konci navíc lehce šokující odhalení, které tento příběh staví na samou hranici věrohodnosti. Zkrátka všechno se nepovede a já tento díl musím označit za zatím jednoznačně nejméně vydařený. Audiokniha je povedená a velice dobře ji načetl pan Jan Hyhlík.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tajemství abatyše z Assisi v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených900x
ve Čtenářské výzvě48x
v Doporučených31x
v Knihotéce231x
v Chystám se číst47x
v Chci si koupit14x
v dalších seznamech1x