Tommyho hrdinové přehled

Tommyho hrdinové https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/41461/bmid_tommyho-hrdinove-RIQ-41461.jpg 4 71 71

Hitman série

< 5. díl >

Tommy potřebuje na chvíli zmizet z Gothamu, kde mu začíná být příliš horko. Takže spolu s ostatními zabijáky přijme zakázku pracovat někde, kde je horko taky, ale v tom původním slova smyslu. V Africe. Jenže zakázka pro místního vladaře se trochu zvrtne, když se do boje připletou psychopatičtí superhrdinové a jeden německý tank Tiger.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Tommyho hrdinové. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

Wiedzmin
19.11.2021 5 z 5

Čtverka s pětkou jsou pro mě prozatimní vrchol série. Tommyho hrdinové jsou jen katarzí po událostech čtverky. Tommyho frustrace, svědomí a nasranost na celý svět je tu dokázána v maximální míře, a závěrečný masakr s tankem Tiger jen dokazuje Tommyho osobitý charakter a vlastní náhled na spravedlnost. P.S. U tohodle dílu jsem si vzpomněl na Ennisovu Bandu, při pohledu na Lebku s Růží. Při scéně masakru v táboře v poušti jsem čekal Billyho bandu za některou z okolních dun.

SedllY
10.11.2018 4 z 5

Po našlapaném 4.díle trošku pokles kvality, ale pořád dost nadprůměr.. :)


Lenka.Vílka
18.05.2017 5 z 5

Jedna kniha, jeden ucelený příběh. Důkaz, že na hrdinství nemusíte být hrdina (teda hrdina bráno dost relativně). Jenže na druhou stranu bylo strašně předvídatelné, jak to s klukama skončí. Jako že zlo bude po zásluze potrestáno a závěr s happy endem.
(Takže Natte, tohle je pro tebe asi něco jako návrat domů...co?...no, víš co myslim. Jseš teď zpátky tam, kde to všechno začalo ne? Na svý rodný hroudě..v Detroitu?...ne, jako, já myslel...jako...éch...no jako celá ta..víš co...myslim jako celý to s tim afroameričanstvim. Jako ty kořeny. Jako to s tim černošstvim. Že jo?)
Strčte si politickou korektnost do @%$&.
Málem bych zapomněla (což se stalo, ale...) a nezmínila to se Supermanem. Na konci jsem už měla dost. To je pro dcerku! :D

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Tommyho hrdinové v seznamech

v Přečtených86x
v Doporučených2x
v Knihotéce41x
v Chystám se číst3x
v Chci si koupit1x