Šek na miliardu přehled

Šek na miliardu https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/479024/bmid_sek-na-miliardu-4Pg-479024.jpg 4 69 69

Galaktogon série

< 3. díl

Šek na miliardu kreditů je zpět! Vypadalo to, že je odměna navždy ztracená, ale znovu se rozzářila všemi barvami a přitahuje k sobě jistou dvojici jako magnet. Piráti, Uldani, Zatrathijci – na těch už nezáleží. Cíl je tak blízko! Stačí se natáhnout a je v hrsti. Ale štěstěna se šeku bez boje nevzdá, protože ta přeje jen těm, kteří dokážou zabojovat. Naleznou v sobě Alexis a Eunice sílu vydržet až do samotného konce, nebo je všechny překážky donutí hledání vzdát? Vždyť hlavní je najít planetu, na které se cena schovává. Ale kde začít hledat, když se před vámi rozprostírá celá galaxie?... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Fantom Print
Originální název:

Чек на миллиард (Ček na milliard) , 2019


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Šek na miliardu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (9)

witko
13.05.2022 3 z 5

Tak nějak nevím co si mám teď myslet. Tohle nebylo čisté LitRPG. Čekal jsem víc provázanosti na reálný život, takhle to byla spíše jen spaceopera. Sice se tam objevují přijaté a splněné úkoly, ale spíše jsem tu knihu vnímal jako vesmírné dobrodružství než hru.

Roscata
15.04.2022 5 z 5

Musím říct že je pro mě trojka lepší než první dva díly. Skvěle vyvážená porce politiky a akce způsobila že jsem se nemohla odtrhnout. Hodně mě tedy mrzí absence levelovaní vlastností, chápu že se autor snaží navodit reálnější prostředí ale to by si víc užil hráč než čtenář toužící právě po takových informacích.
Jsem vděčná za pořádně ukončené dějové linky. Často mám pocit že se je autoři snaží uzavřít jen aby se neřeklo ale tady mi to přišlo smysluplné a dotažené do konce. Konec dobře navnadil na další pokračování, takže jsem zvědavá co Chirurga a posádku kulolodě čeká dál, snad to bude stát za to.

IG: zrzi_cte


Tazz1
08.02.2022 5 z 5

Velmi dobré vyvrcholení celé série. Vše se povedlo jak má a všichni jsou spokojeni. Občas se ale Mahaněnko trochu ztrácí v detailech, kdy se snaží nacpat do příběhu co nejvíce věcí. Klobouk dolů před jeho fantazií, ale někdy je to na úkor plynulosti a odsýpání příběhu. Ale i tak hodnotím celou sérii velmi kladně. Nedosahuje sice výšek Atamanova a jeho Obránce perimetru, ale i tak velmi dobrý počin.

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (35. týden)

29.08.2021


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Šek na miliardu v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených89x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených3x
v Knihotéce60x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit6x