Hudson přehled

Hudson https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407061/bmid_hudson-ygW-407061.jpg 4 156 156

Fixed / Zavislí série

< 4. díl

Svůj život mohu klidně rozdělit na dvě části – před ní a po ní.“ Hudson Pierce žije životem, který si dovede představit jen málokdo. Má peníze i moc a neexistuje téměř nic, po čem by toužil, ale nemohl to mít. Až na jedno… Hudson nikdy nebyl zamilovaný. Ve své dysfunkční rodině se s láskou takřka nesetkal, což je nejspíš důvod, proč ho tento cit tolik fascinuje. Pokoušel se lásku studovat, snažil se ji kontrolovat, manipulovat s ní, ale nikdy se mu ji nepodařilo plně pochopit. Dokud nepotkal Alaynu Withersovou. Jeho snahy konečně dospěly ke svému cíli. Nebo ne? Pikantní love story Laurelin Paigeové, tentokrát z pohledu hlavní mužské postavy – miliardáře Hudsona – přiblíží čtenářům jeho minulost i dlouholeté přátelství s Celií a dovolí čtenářům prožít příběh i z druhé stránky.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

Hudson , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Hudson. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (31)

LenkaNovotna32
30.12.2023 2 z 5

Niekedy si hovorím, preco si to robim?! Su knihy ktore vas pohladila po dusi. No su knihy ktore cloveka oberaju o cas, kazia oci a ostava po nich trpka chuť v ustach. Tak tako seria bola sialena, doslova.Nerealna a straaasne dlho psychologický opisovana. Autorka chce poukázať ze aj takí ľudia sa dokazu uzdraviť a najst k sebe cestu, ze laska a porozumenie vyrieši vsetko aj pošahanu myseľ, aj manipulátora ktory ničí zivoty naokolo, len aby si urobil dobre, lebo to nutkanie je silnejšie nez on,chory to clovek... Az kym neuvidí ju!!! Bábiku s veľkými kozami ktora mu obrati život na ruby. To niiic ze je totalne švihnutá, nevadi ze ma zákaz priblíženia sa,ze je ne nevyrovná a v kuse labilna. Nieco sa pokasle a hned uteka od problemu, place a v hlave ma totalny guľáš. Je to proste ta pravá. Tato kniha dosiahla to ze si davam pokoj od citania minimalne na týždeň, neodporucam slabsim povaham, nie koly pribehu a opisu. To by celkom slo. Ale koly tym myšlienkovým pochodom!!!

M.M.Wilweber
21.10.2023 2 z 5

Hudson -
No, i když se podobným románům spíše vyhýbám rozhodně má něco do sebe, četlo se to dobře. Erotické pasáže byly opsané dobře ale přišlo mi že se dost opakovaly. Asi jsou typy osobnosti, které se vyžívají v zahrávání si s lidmi. Je to snad zábava bohatých? Tuhle knížku ale rozhodně nedoporučím lidem s nereálnými očekáváními od partnerů. Očekávat, že se vrcholný sobec a narcis změní kvůli "té pravé" já tě nevím... Ze stejného důvodu bych emočně nezralým jedincům mužského pohlaví nedoporučila sledování po*na. Tak jasně, je to "jenom" knížka. A myslím, že fans tohohle žánru to ocení. Ale ještě jednou zopakuji: "nebrat si z toho nic jako radu do vztahů a života".
Tak možná, kdyby mužské postavy v těchle románech byly emočně trochu normální tak by to ty ženy nebavilo číst, bad boys jsou přece hodně zábavní a kvůli té pravé se přece "změní" nebo snad ne? Osobně ale vím, že bych se Hudsonovi, E. Cullenovi a Ch. Greyovi, vyhla obloukem na milion honů.


MAU256
12.07.2023 3 z 5

Jelikož jsem přečetla předchozí trilogii, tak už člověk trošku věděl, do čeho se pouští, ale vyprávění příběhu, který byl před Alaynou? Hudson měl štěstí, že Alayna ho bezmezně milovala a dokázala odpustit i neodpustitelné. Nebylo to špatné čtení, jen takové trošku shrnutí tří předchozích dílů z jeho pohledu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Hudson v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených264x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených7x
v Knihotéce235x
v Chystám se číst132x
v Chci si koupit27x
v dalších seznamech2x

Autorovy další knížky

Laurelin Paige
americká, 1974
2016  78%Závislá na tobě
2022  77%Na vrcholu
2016  80%Nalezená v tobě
2017  81%Oddaná tobě
2019  73%Hudson