Hudson

Hudson https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/407061/bmid_hudson-ygW-407061.jpg 4 156 156

Fixed / Zavislí série

< 4. díl

Svůj život mohu klidně rozdělit na dvě části – před ní a po ní.“ Hudson Pierce žije životem, který si dovede představit jen málokdo. Má peníze i moc a neexistuje téměř nic, po čem by toužil, ale nemohl to mít. Až na jedno… Hudson nikdy nebyl zamilovaný. Ve své dysfunkční rodině se s láskou takřka nesetkal, což je nejspíš důvod, proč ho tento cit tolik fascinuje. Pokoušel se lásku studovat, snažil se ji kontrolovat, manipulovat s ní, ale nikdy se mu ji nepodařilo plně pochopit. Dokud nepotkal Alaynu Withersovou. Jeho snahy konečně dospěly ke svému cíli. Nebo ne? Pikantní love story Laurelin Paigeové, tentokrát z pohledu hlavní mužské postavy – miliardáře Hudsona – přiblíží čtenářům jeho minulost i dlouholeté přátelství s Celií a dovolí čtenářům prožít příběh i z druhé stránky.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: ekniha , Ikar (ČR)
Originální název:

Hudson , 2014


více info...

Přidat komentář

LenkaNovotna32
30.12.2023 2 z 5

Niekedy si hovorím, preco si to robim?! Su knihy ktore vas pohladila po dusi. No su knihy ktore cloveka oberaju o cas, kazia oci a ostava po nich trpka chuť v ustach. Tak tako seria bola sialena, doslova.Nerealna a straaasne dlho psychologický opisovana. Autorka chce poukázať ze aj takí ľudia sa dokazu uzdraviť a najst k sebe cestu, ze laska a porozumenie vyrieši vsetko aj pošahanu myseľ, aj manipulátora ktory ničí zivoty naokolo, len aby si urobil dobre, lebo to nutkanie je silnejšie nez on,chory to clovek... Az kym neuvidí ju!!! Bábiku s veľkými kozami ktora mu obrati život na ruby. To niiic ze je totalne švihnutá, nevadi ze ma zákaz priblíženia sa,ze je ne nevyrovná a v kuse labilna. Nieco sa pokasle a hned uteka od problemu, place a v hlave ma totalny guľáš. Je to proste ta pravá. Tato kniha dosiahla to ze si davam pokoj od citania minimalne na týždeň, neodporucam slabsim povaham, nie koly pribehu a opisu. To by celkom slo. Ale koly tym myšlienkovým pochodom!!!

M.M.Wilweber
21.10.2023 2 z 5

Hudson -
No, i když se podobným románům spíše vyhýbám rozhodně má něco do sebe, četlo se to dobře. Erotické pasáže byly opsané dobře ale přišlo mi že se dost opakovaly. Asi jsou typy osobnosti, které se vyžívají v zahrávání si s lidmi. Je to snad zábava bohatých? Tuhle knížku ale rozhodně nedoporučím lidem s nereálnými očekáváními od partnerů. Očekávat, že se vrcholný sobec a narcis změní kvůli "té pravé" já tě nevím... Ze stejného důvodu bych emočně nezralým jedincům mužského pohlaví nedoporučila sledování po*na. Tak jasně, je to "jenom" knížka. A myslím, že fans tohohle žánru to ocení. Ale ještě jednou zopakuji: "nebrat si z toho nic jako radu do vztahů a života".
Tak možná, kdyby mužské postavy v těchle románech byly emočně trochu normální tak by to ty ženy nebavilo číst, bad boys jsou přece hodně zábavní a kvůli té pravé se přece "změní" nebo snad ne? Osobně ale vím, že bych se Hudsonovi, E. Cullenovi a Ch. Greyovi, vyhla obloukem na milion honů.


MAU256
12.07.2023 3 z 5

Jelikož jsem přečetla předchozí trilogii, tak už člověk trošku věděl, do čeho se pouští, ale vyprávění příběhu, který byl před Alaynou? Hudson měl štěstí, že Alayna ho bezmezně milovala a dokázala odpustit i neodpustitelné. Nebylo to špatné čtení, jen takové trošku shrnutí tří předchozích dílů z jeho pohledu.

Kristy.Seb
29.04.2023 4 z 5

Bez práce člověk žádného pokroku nedosáhne.

Nikdy se neohlížej, pokud nemáš v úmyslu vydat se nazpátek.

I když naše minulost není ideální, neznamená to, že nějak určuje naši budoucnost nebo snad naši přítomnost.

Každá vteřina je vzácná.

Přijetí vlastních pochybení je první krok na cestě k něčemu lepšímu.

Nahlédnutí Hudsonovi do hlavy a minulosti bylo rozhodně zajímavý. Možná to mohlo být o něčeho kratší. Z předešlých dílů jsem tady našla pár nesrovnalostí, ale jinak to bylo velmi povedené.

Jita160
14.02.2023 3 z 5

Vlézt Hudovi do hlavy byl docela masakr.....asi jako každému můži :⁠-⁠D
Celkově ráda čtu knížky z pohledu můžu, jsou pro mě jiné ,neotřelé.
,,Cit'' tohle moc Hudson postrádal, hledal a našel až s Alaynou.
Přes všechno jeho hnusné chování měl důvod zakořeněný v jeho dysfunkční rodině.
Zamilovanost z něho udělala lepšího člověka a může.

moma08
28.03.2022 3 z 5

Nebylo to špatné, ale je velká škoda, že to bylo shrnutí 3 knih v jedné.
Každopádně bych dala 3,5 ⭐

Ann98
08.09.2021 2 z 5

Za mě naprosto zbytečný díl. Nemám ráda knížky, kde se jedná pouze o jiný úhel pohledu. Nikdy to nedopadne dobře a nikdy jsem se nesetkala s tím, aby se příběh neopakoval jako přes kopírák. V tomto případě je to ještě mnohem horší. Nevěděla jsem, co od toho mám očekávat, ale opravdu jsem nečekala, že všechny tři předchozí díly budou vměstnány do tohoto dílu. Bohužel se tedy jedná pouze o převyprávění Hudsonovýma očima. Tím pádem se zde objevovaly jen ty nejdůležitější střípky, které by ani nedávaly smysl, kdybych všechny díly nečetla bezprostředně po sobě. Autorka to proletěla hodně rychle.

petraLI
04.12.2020 odpad!

A já jsem si myslela, že je Alayna pošahaná, ale kdepak po přečtení této knihy jsem zjistila, že na první místo patří Hudson. To je magor, tenhle žánr mi nic neříká.

avalonek
30.10.2020 3 z 5

Rozbor bláznivé Hudsonovi hlavy byl kupodivu nejlepší díl z těch čtyř,co jsem četla.Clovek se dozví,proč to všechno dělal a co se mu honilo hlavou.Celkem pěkné a epilog moc pěkný.

Myška43
15.06.2020 5 z 5

Nebyla to pro mě ztráta času. Zaujalo mě, jak je kniha psaná před a po. Dokonce mi bylo líto Celie a Sophie, snažila jsem se je pochopit a samozřejmě mě to objasnilo chování Hudsona. A ten konec, jak to Celie objasnila s tou hrou, velice zajímavé. Holt všechno zlé, je pro něco dobré. Rozhodně doporučuji knihu přečíst, pokud jste četli celou sérii a zaujala vás.

petulkapeta
22.05.2020 5 z 5

přiběh z Hudsnova pohledu byl zajimavy,dost vysvětlil a hlavně bylo jasne,že ji miloval už od sameho začatku a epilog...nadhera

evineckY
22.05.2020 4 z 5

láska, milionáři....

Nattalii
05.01.2020 odpad!

Kniha mě vůbec nezaujala. je to jedna z mála knih o kterých vím, že znovu si jí určitě přečíst nechci.

Shanib
11.12.2019 3 z 5

Už z popisu je jasné, že se nebude jednat o nic nového, přeci jen jde pouze o jiný úhel pohledu. Místy mě Hudsonovo vyprávění bavilo více než to Alaynino, ale přišlo mi to takové letem světem. Ono jinak by se asi všechny tři předchozí díly nevměstnaly do jednoho, ale kdybych pár dní před čtením akorát neskončila se třetím dílem, měla bych problém se do této knihy začíst, protože by mi spousta souvislostí unikala, respektive nepamatovala bych si je. Co se mi líbilo nejvíce byl určitě epilog, o který jsme byli předtím ochuzeni.

jitka7
27.11.2019 4 z 5

Proč to, že autorky většinou umí napsat poutavý příběh z pohledu chlapa. Ač už jsem věděla, o co jde a tato série mi nepřišla moc dobrá, spíš kvůli zpracování. Tak z pohledu Hudsona by se mi možná i líbila.

Jana7182
19.09.2019 5 z 5

kniha Hudson je skvělá,jako celá serie Závislí

JadeyBristow
17.09.2019 4 z 5

Většinou tento žánr naprosto zbožňuji, ale něco mi zde hodně vadilo. Přišlo mi to takové nemastné, neslané. Děj se dal snadno předpovědět. Každopádně kniha je nenáročná a nemusíte u ni přemýšlet. Takže jako oddechovka po náročnější knize ideální.

Leniii
11.09.2019 5 z 5

Knížku jsem si vybrala v knihovně náhodou. Líbil se mi obal :) ale to co bylo uvnitř? slušná eroťárna...:)
Předchozí knížky neznám, ale pohled Hudsona na celou věc se mi líbil!

2688
08.09.2019 5 z 5

Četla jsem jen tento díl, protože jsem ten příběh chtěla číst hlavně jen z jeho pohledu a musím přiznat, že se mi moc líbil. Je to trošku zrychlené podle toho, že z pohledu Alayny to má 3 díly ale nijak zvlášť mi to nevadilo.

Mellisek
05.09.2019 3 z 5

Nečetla jsem knihu hned po vydání - jelikož mi hodně připomněla Greye a já prostě nečtu komerční věci - Támhle Pepík udělal znova to samé jen v mužské podobě tak já to udělám taky. No přesto byla dlouhá chvíle tak jsem se na to vrhla - ANO, vysvětluje to hodně věcí přesto se hlavní hrdina choval jako hlupák. Fixed pěkná série no doufám, že nebude pokračovat ) V tom nejlepším se má přestat.

Autorovy další knížky

Laurelin Paige
americká, 1974
2016  78%Závislá na tobě
2022  77%Na vrcholu
2016  80%Nalezená v tobě
2017  81%Oddaná tobě
2019  73%Hudson