Kalibánova válka přehled

Kalibánova válka https://www.databazeknih.cz/img/books/19_/193312/bmid_kalibanova-valka-Ju0-193312.jpg 4 283 283

Expanze série

< 2. díl >

Na Ganymedu, obilnici vnějších planet, je příslušnice Marťanské vesmírné pěchoty svědkem zmasakrování své čety nestvůrným supervojákem. Na Zemi se vlivná politička zoufale snaží zabránit meziplanetárnímu válečnému konfliktu. Venuši zabrala mimozemská protomolekula, způsobila na ní obrovské, záhadné změny a hrozí, že se rozšíří do celé sluneční soustavy. V nesmírné pustině vesmíru, na lodi jménem Rosinante, Jim Holden a jeho posádka ve službách Spolku vnějších planet udržují klid a mír. Když se ujmou prohledávání válkou zničeného Ganymedu, aby pomohli najít unesené dítě, vychází najevo, že budoucnost lidstva závisí na tom, zda jediná loď dokáže zabránit mimozemské invazi, která už možná začala...... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: ekniha , Triton
Originální název:

Caliban's War , 2012


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Kalibánova válka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (40)

olga8832
16.01.2024 5 z 5

Velká mimozemská paráda, moc mě to baví a skvělé je audio zpracování, ten závěr mi teda dal, s tím že třetí díl ještě není v produkci....
Moc mě bavila Chrisjen Avasarala a Bobbie ("Bobbie, převezměte tuto loď").
A protože jsem netrpělivá, tak zároveň sleduju podle tohoto natočený seriál a akorát se rozčiluju, jak změnili všem charaktery a vizáž ;-)

tlllk
03.01.2024 3 z 5

Nevedel som sa chytiť, ten dej plynul a ja som stále čakal, kedy sa napojím na prvý diel. Stále mi uniká ta pointa s protomolekulou, ani v tomto diely som sa nepriblížil k pochopeniu širšieho plánu. Tak snáď v ďalšom diely, lebo na počúvanie to celkom ujde.


Jarda72
16.11.2023 4 z 5

Druhý díl se velmi slibně rozjíždí. Mnohdy se mi stávalo, že jsem musel pokračovat dál a dál s velkou zvědavostí, jak daná scéna v knize dopadne. Jako celek mě to zatím baví a těším se na další díly.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Kalibánova válka v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených388x
ve Čtenářské výzvě20x
v Doporučených30x
v Knihotéce179x
v Chystám se číst72x
v Chci si koupit39x
v dalších seznamech1x