Andělíčkářka přehled

Andělíčkářka https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/231099/bmid_andelickarka-231099.jpg 4 967 967

O Velikonocích roku 1974 zmizela z ostrova Valö poblíž Fjällbacky rodina Elvanderových. V jídelně bylo prostřeno ke svátečnímu obědu, ale u stolu našli jen roční dceru Ebbu. O mnoho let později se Ebba do téhož domu vrací s manželem. Vrátí se zlo z minulosti? Je jim stále v patách?

Literatura světová Detektivky, krimi Pro ženy
Vydáno: ekniha , Motto
Originální název:

Änglamakerskan , 2011


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Andělíčkářka. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (204)

mystery103
včera 3 z 5

A Robert?... Co do počtu postav se mi honilo hlavou, jestli jméno autorky není pseudonymem Járy Cimrmana. Děj je celkem roztahaný, náznaky nedořešené a spád má detektivka až ke konci. I pro mě je kniha této autorky první a zatím nevím, jestli nebude i poslední.

heavy66
12.05.2024 3 z 5

Tak ještě jednou, a s hodnocením! Fašisti a socialisti, toxické rodinné vztahy, nemanželská dcera Hermanna Göringa, spousta mrtvých nebo opuštěných dětí, třicetiletá prodleva v zajištění důkazních materiálů – vůbec mi to dohromady nedávalo smysl. Po mnoha tajuplných poznámkách nakonec začne být děj i napínavý, ale tak nějak ztuha, jako když hrozně chcete, ale máte prostě zácpu! Pointa je pak stejně tak podivná jako nepravděpodobná! Moje první kniha od této autorky, možná zkusím nějakou další, až se mi bude zdát, že je na světě zbytečně moc slunce, lásky a pohody!


heavy66
02.05.2024 3 z 5

"Skupina archeologů našla v domě, který patřil říšskému maršálovi Hermannu Göringovi, kosterní pozůstatky pěti lidí. (IDnes 1.5.2024)."
Teda lépe už jsem si četbu Andělíčkářky naplánovat nemohl! Doma poslouchám black metal, spím v rakvi, na polici lebku, v Bohnicích trávím každý volný víkend, ale proti hrdinům této knihy jsem duševně vyrovnaný optimista, psychicky naprosto v pořádku!

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Andělíčkářka v seznamech

v Právě čtených9x
v Přečtených1 487x
ve Čtenářské výzvě74x
v Doporučených54x
v Knihotéce421x
v Chystám se číst294x
v Chci si koupit50x
v dalších seznamech14x