Domácí uzení – ryby, maso, drůbež přehled
Maria Sartor
Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné – a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z domácí udírny. Kromě různých způsobů uzení, které propůjčují rybám, masu, zvěřině, drůbeži i spoustě dalších jídel zcela ojedinělou chuť a prodlužují tak jejich trvanlivost, představuje autorka i nejrůznější druhy udíren. Užitečnou publikaci nabitou informacemi doplňuje spousta rozmanitých a kreativních receptů z domácí udírny.... celý text
Hobby Kuchařky
Vydáno: 2019 , Jan Vašut (Vašut)Originální název:
SELBST RÄUCHERN: Fisch, Fleisch und Geflügel , 2016
více info...
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Domácí uzení – ryby, maso, drůbež. Přihlašte se a napište ho.
Komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Domácí uzení – ryby, maso, drůbež v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)