Krev v éteru přehled

Krev v éteru https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403124/bmid_krev-v-eteru-cGI-403124.jpg 4 58 58

Doctor Strange série

< 3. díl >

PŘEŽIJE DOCTOR STRANGE, KDYŽ SE JEHO PROTIVNÍCI SPIKNOU A NAPADNOU HO VŠICHNI NAJEDNOU? VYDEJTE SE ZPĚT DO PRVNÍCH DNŮ DOCTORA STRANGE! Jak se stal Stephen Strange Nejvyšším čarodějem - a jak o svou moc přišel? V současnosti je Strange na pokraji smrti a jeho magie je téměř vyčerpána. Jeho největší nepřátelé, kteří cítí, že je Mistr okultních umění na dně, se vrátí ze stínu připraveni udeřit, a začne to jedním z jeho nejstarších rivalů, baronem Mordo! Ale zatímco se přehlídka záporáků staví do řady, aby si také praštili, jeden ze Strangových nejnovějších nepřátel by se mohl ukázat být tím nejvražednějším. Orb, nyní disponující nezměrnou mocí oka zabitého Watchera, si vzal Doctora Strange na mušku!... celý text

Literatura světová Komiksy Fantasy
Vydáno: , Crew
Originální název:

Blood in the Aether , 2017


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Krev v éteru. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

Atlantis
27.07.2023 2 z 5

2,5* Co to bylo za splácaninu? Doslova nikam jsme se nepohnuli, Starnge je pořád vycuclý jak Fruko a jeho protivníci si s ním hrají ping-pong. Absolutní a totální filler, který hodil krásně rozjeté sérii pod nohy obrovský klacek.

ArkAngel
24.07.2022 3 z 5

Padouši si Doctora Strange přehazují jako horký brambor a ani jednomu se nedaří jej porazit, protože v tu chvíli si jej vezme někdo jiný. Třetí díl Strange nám ukazuje svět magie, který se vzpamatovává z útoku vědecké inkvizice a nejvyšší čaroděj má co dělat, aby dal všechno zase do pořádku. Svým způsobem jde o takovou výplň, která ani není příliš zábavná.


sgjoli
13.03.2022 3 z 5

Tenhle díl jsem dočítala s určitou zmateností v hlavě. Ale za to si můžu sama, protože už když jsem se do tohoto svazu pouštěla, byla jsem myšlenkama trochu mimo, starosti úplně někde jinde, a tak to bohužel odnesl milý Doctor Strange, protože jsem se na tenhle svazek za boha nedokázala soustředit a taky jsem ho četla ostudně dlouho.
Líbí se mi ale to, jak se tu ta současnost, kdy na svém pozadí ten děj navazuje na první svazky, propojuje se Srangeovou minulostí a zase se dozvídáme něco o jeho začátcích, když se Strange učil u Prastarého. Opět to je v kombinaci se skvělou kresbou, která mi vizuálně hodně vyhovuje. A taky se tu mihlo pár skvělých hlášek, u kterých jsem se fakt pobavila.
Ve výsledku hodnocení průměrné. Ale ze značné části moje chyba. Asi jsem se do toho neměla pouštět, když jsem neměla na čtení zrovna moc náladu.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Krev v éteru v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených61x
v Doporučených3x
v Knihotéce39x
v Chystám se číst8x
v Chci si koupit6x
v dalších seznamech1x