Dobře se dívej přehled

Dobře se dívej
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/419587/bmid_dobre-se-divej-UG9-419587.jpg 4 392 392

Jefferson Winter série

< 2. díl >

Odpadlík z FBI a eso mezi světovými profilery Jefferson Winter je tentokrát postavený před nebývale složitý případ: nemá mrtvolu, nezná místo činu, přesto ví, že došlo k vraždě. To video s člověkem upáleným zaživa viděl nesčetněkrát. Obětí navíc není jen tak někdo, ale místní vážený, bohatý právník. Winterovi však jeho excentrická intuice i zkušenost s životem pod jednou střechou se zabijákem napovídají, že má co dělat se sériovým vrahem. Současne Winter ví, že odhalit ho znamená bolestně zasáhnout kořeny a tradice zdánlivě spořádaného maloměsta na americkém Jihu.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: , BB art
Originální název:

Watch me , 2014


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Dobře se dívej. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (125)

Žanek_Hantec
24.05.2024 4 z 5

Panenky byly lepčí, ale co už. Bichla je i tak těžce sjízdná, furt lepčí než Reportáž psaná na voprátce vod Juldy Fuldy. No a taky tak třikrát delší. Ale doporučuju k lóskání a hned načnu další bichlu v řadě - Oběť.

Pája699
05.04.2024 4 z 5

Vyšetřovatele Wintera zbožňuju. Je to sympaťák a jeho myšlení miluju :-) Moc se mi líbí jeho myšlenkové pochody při vyšetřování. Je to pastva pro oči tohle číst. I když vyústění motivu mi přišlo divné a moc mi nesedělo.......čekala jsem něco jiného..

Sice je pravda, že se mi první díl líbil více, ale tento taky není k zahození. Těším se na pokračování.....kam nás cesty zavedou tentokrát?


85098211
07.03.2024 5 z 5

(možné drobné spoilery)
Druhé setkání s Jeffersonem Winterem a i na podruhé výborná kniha! Tentokrát se bude muset vypořádat s brutálním vrahem, který zaživa upálil uznávaného právníka. Jeho problém ovšem spočívá v tom, že viděl pouze video s tímto činem, ale všechny další stopy, včetně mrtvoly, chybí. Kromě toho má jen 13 hodin na to, aby pachatele vypátral, než zemře další oběť... A tak se spolu s mladým policistou Taylorem pouští do vyšetřování a už brzy narazí na první indicii. Co přesně to bude, samozřejmě prozrazovat nebudu ;-). Přesto bude trvat ještě hodně dlouho, než se podaří odhalit skutečného vraha. A za sebe musím přiznat, že jsem byla překvapená rozuzlením. Winter mi byl sympatický stejně jako již v předchozí knize a také tento jeho případ byl (aspoň pro mne) vynikající. Hodnotím tedy opět plným počtem a pokračování si určitě časem nenechám také ujít...

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (3)

Tři lidi udrží tajemství pouze v případě jsou-li dva z nich mrtví.


Život dokáže být drsný, to nehodlám popírat. Ale umí být také krásný, radostný a zábavný. Potřebujete oba póly, vzepětí i propady, jinak žijete placatě. Pokud vás tohle potká, je už jedno, jestli jste mrtvá.


Svět začnete zachraňovat tak, že zachráníte jeden život.


Kniha Dobře se dívej v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených565x
ve Čtenářské výzvě39x
v Doporučených17x
v Knihotéce342x
v Chystám se číst177x
v Chci si koupit32x
v dalších seznamech7x