Divoká říše přehled

Divoká říše https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/498966/bmid_divoka-rise-5ar-498966.jpg 4 620 620

Divoká říše série

1. díl >

Romantická i akční fantasy z dystopické Budapešti, kterou rozdělila válka lidí a víl. Poté, co bariéra mezi Zemí a Nezemí padla ve vílích válkách, balancuje Budapešť na okraji propasti. Nenávist mezi vílami a lidmi sílí a hrozí výbuchem násilí. Devatenáctiletá lidská zlodějka Brexley vyrůstala mezi smetánkou, ale skončí v obávaném žaláři. A právě tady potká ďábelsky okouzlujícího Warwicka Farkase. Je přesně tak arogantní a krutý, jak se povídá, ale Brexley nemůže popřít, že ji to k němu táhne. A že za to možná zaplatí životem.... celý text

Literatura světová Fantasy Pro děti a mládež
Vydáno: , CooBoo
Originální název:

Savage Lands , 2020


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Divoká říše. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (163)

petitsoleill
08.05.2024 5 z 5

Přečteno za jeden den! Bavilo mě to, stránky ubíhaly jako nic, nemám moc co dodat k předchozím komentářům - jdu na další díl!

Ke knize mám jedinou výtku. Rozhodně nepotřebuju, aby mi autorka neustále cpala, jaký je Warwick alfasamec, ze kterého sexuální energie stříká na 100 metrů okolo. Ani jednou se snad nedokázala ovládnout a vynechat tyto názory u kterékoliv ženské (hlavní/vedlejší) postavy, která se s ním potkala, zahlédla ho, nebo o něm slyšela.

Hatshepsut
06.05.2024 5 z 5

Autorka skvěle popisuje místa, postavy i akce a o tom svědčí čtivost celé knihy. Neustále jsem tuto sérii odkládala, než vydají poslední díl, jelikož jsem tušila, že čekání bude nekonečné. Nakonec jsem nevydržela a pustila se do čtení a to mám pouze tři díly! Je to celkem drsná akční fantazy z dystopické Budapešti, která vás po celou dobu čtení udrží v napětí a vy nejste schopni se od příběhu odpoutat. Vrhám se na pokračování!


ivka7708
23.04.2024 5 z 5

Skvelá dystopia, príbeh je veľmi čítavý a ťažko sa od neho odtrháva. Akcie tu nájdete mraky a zároveň máte aj dobrý vhľad do mysle hlavnej hrdinky. Príbeh je drsný a veľa romantiky v ňom nenájdete. V celej knihe sa postupne objavujú náznaky, že Brexley asi nebude úplne obyčajná a ja sa teším kam sa príbeh v ďalšej knihe bude posúvať. Koniec knihy ma prekvapil a určite správne navnadil na pokračovanie. Za mňa musím len odporúčiť.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Jeho láska byla jen půjčkou. A já měla začít splácet dluh


Kniha Divoká říše v seznamech

v Právě čtených14x
v Přečtených723x
ve Čtenářské výzvě71x
v Doporučených57x
v Knihotéce315x
v Chystám se číst553x
v Chci si koupit180x
v dalších seznamech7x