Děvčátko zdvihá loutku přehled

Děvčátko zdvihá loutku https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/237014/mid_devcatko-zdviha-loutku-7ym-237014.jpg 5 3 3

Rituál kruhu, podle nalezeného deníku skotské dívky z roku 1911 se stal milníkem ve světě spiritismu a okultních věd. Kniha je prodávána v boxu s řadou originálních doplňků. Patří mezi první živé knihy v České republice. Množstevně omezená edice.

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Děvčátko zdvihá loutku. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (2)

petrconti
26.01.2015 5 z 5

Kniha se četla doslova jedním dechem. Chtěla bych touto cestou poděkovat autorovi za nevšední zážitek. Jsem obdivovatelkou hororů a tento se mi dostal hluboko pod kůži, což má u správného hororu být. Miluji ty chvíle napětí, kdy čekáte co se bude dít, když vám mráz probíhá po celém těle ale zvědavost vám nedovolí přestat číst :)

petrconti
26.01.2015 5 z 5

Kniha je natolik neobvyklá, nejen tím, jak je podána čtenářům, nebot´ to není pouze kniha, ale celý balíček záhad a tajemna. Okouzlil mě černý sešit, jakoby byl autentický, přesto ho musel autor přeložit, přepsat dětskou rukou, dokonce doplnil těžko čitelná slova jiným písmem, vypsaným. Mám pocit, že vstupuji do tajemna už tím, že jsem si dovolila do stránek nahlédnout. Je to magie, kouzlo nebo pozdrav ze záhrobí? Právem byla kniha tak vysoko oceněna. Netroufla jsem si jít dál a pokoušet osud. Bojím se, co by bylo pak? Každá jeho kniha je něčím překvapující, zpracováním, názvem,přebalem a především obsahem. A tak si raději počkám na 2. díl a budu odolávat pokušení. Obdivuji autora, který tak bravurně zvládá tolik různých žánrů a vždy excelentně a kolik jich ještě v hlavě skrývá. Těším se na každou další knihu. Vím, že bude jiná a šokující. Děkuji, že jste. Jindra


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Děvčátko zdvihá loutku v seznamech

v Přečtených5x
v Doporučených2x
v Knihotéce3x
v Chystám se číst13x
v Chci si koupit2x

Autorovy další knížky

Petr Doležal
česká, 1961
2014  91%S.E.X
2012  100%Děvčátko zdvihá loutku
  100%Esoterika-magie-okultismus.spiritismus
2016  30%Generace decibelů
1999  100%Lexikon českého vinařství