Prečo mama nadáva přehled

Prečo mama nadáva https://www.databazeknih.cz/img/books/40_/403411/bmid_proc-mama-nadava-Lp2-403411.jpg 4 122 122

Deník rozčilené matky série

< 2. díl >

Vitajte v maminom svete... Peter je pripojený k svojmu iPadu pupočnou šnúrou, Jane chce zúfalo zbohatnúť ako vplyvná osobnosť v oblasti životného štýlu na instagrame a otecko je stále preč na exotických služobných cestách... Na mamičku dolieha stres. Jej manželstvo je v kríze, deti si robia, čo chcú, a v dome stále rastie les plesní. Iba hrdý a ušľachtilý teriér je lojálny ako vždy. Mamička si okrem toho našla novú výzvu, pracuje pre technologickú start-upovú firmu. No nielenže sa obáva, či dokáže ako štyridsaťdvaročná žena dôstojne vstať zo sedacieho vaku, ale nejako (neúmyselne) sa jej podarilo zapísať sa pred novými kolegami ako nezadaná žena bez záväzkov, vyhľadávajúca párty, čo tvrdo pracuje a nemusí odbehnúťzakaždým, keď jej ochorie pestúnka. Ako dlho dokáže hrať túto frašku a pritom nepotopiť svoju rodinu? Prejde jej, keď bude do práce nosiť „pohodlné nohavice“? A čo je dôležitejšie, nájde si čas na veľký gin s tonikom? No, zrejme nie.... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Lindeni
Originální název:

Why Mummy Swears , 2018


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Prečo mama nadáva. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (32)

a304
20.01.2023

(SPOILER) Humoru není nikdy dost. Autorka pobaví . Čerpá energii ze svého okolí a přeměněnou o svůj nadhled, předává dál.
Doporučuji.

slawa.cap
31.08.2022 5 z 5

Poslouchal jsem jako audioknihu.
Díky Elen vím že život není tak moc na hovno. Že nejsem sám kdo má nervy v kýblu a všichni kolem dělají vše jen pro to aby mně vytočili.
Jasně nejsem žena a nedělám v IT, ale až nápadně se můj život podobá tomu jejímu.
Pokud se vám to zdá přehnané a nereálné tak asi žijete úplně jiný život než Elen, ale ten můj mi to chvílemi připomíná až moc. A Jsem rád že v tom nejsem sám, i když je to jen kniha.


Surikata369
27.09.2021 3 z 5

Na takovýto počtení na chvilku, mám ji jako eknihu v mobilu, třeba v buse a tak, naprosto ideální :) Krátký, vtipný, prdlý kapitoly tak ze života :)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Knižní novinky (12. týden)

18.03.2019


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Prečo mama nadáva v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených182x
ve Čtenářské výzvě39x
v Doporučených1x
v Knihotéce168x
v Chystám se číst82x
v Chci si koupit17x
v dalších seznamech4x