Cesty časem přehled

Cesty časem https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/367882/bmid_cesty-casem-ghP-367882.jpg 3 32 32

Cestovat časem je dar, ale také břemeno. Své o tom ví hrdinka románu Carrie, která se z psychiatrické léčebny přestěhuje do Southamptonu. Poznává Ellie a Stevea, dva mladé lidi, kteří pracují v místním knihkupectví Cesty časem, pojmenovaném po románu slavného spisovatele. Carrie ve skutečnosti nevidí Ellie poprvé, ale raději si nechá tohle tajemství pro sebe. Časem zjišťuje, že Ellie je bývalá přítelkyně Antonyho – ředitele kliniky, na které Carrie pobývala. Díky své schopnosti nahlédne do Elliiny minulosti a čím více o ní ví, tím ji má raději. Ellie však začne mít psychické problémy. Nakonec se jí neochotně snaží pomoci i sám Antony, s nímž se Ellie od rozchodu neviděla. Na povrch začnou postupně vyplouvat různá tajemství a intriky. Carrie postupem času cítí, že tohle nemůže dobře dopadnout… Co stojí za Elliiným psychickým zhroucením? A dokáže se Carrie, i přes svůj vzácný dar, začlenit do normálního života? Román o přátelství a naději, ale i zradě a nedůvěře… a o cestách časem, které mohou ukazovat i blížící se smrt.... celý text

Literatura světová Romány Sci-fi
Vydáno: , Brána
Originální název:

Travelling in Time


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Cesty časem. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

Magrata15
17.09.2022 2 z 5

(SPOILER) Autorka měla zajímavou myšlenku, ale nedokázala ji dobře zpracovat. Těšila jsem se na cestování časem, z toho tam nebylo vůbec nic a ten závěr... Špatný konec mé zklamání ještě zvětšil.
Takže tato kniha za mě nic moc.
Dávám dvě hvězdy, protože sem tam mě zaujala nějaká dojemná scéna.

Mrk
12.06.2022 odpad!

Bezkonkurenčne najhoršia kniha, akú som kedy čítala


MichaLela
28.10.2021 odpad!

To bylo strašný! ... Myslím že jsem nikdy takhle u knihy netrpěla. Dialogy na úrovni páté třídy, nesmyslné myšlenkové pochody hrdinů, a o cestování časem se kniha jen otřela. Posledních 40 stránek jsem byla už zoufalá, stále jsem myslela že se něco stane a bude wow! No, nestalo se to a bohužel jsem knihu přečetla celou. Nedoporučuji.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Cesty časem v seznamech

v Přečtených39x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených2x
v Knihotéce68x
v Chystám se číst21x
v dalších seznamech1x

Štítky knihy

cestování časem řecká literatura sci-fi

Autorovy další knížky

Anna Iris
řecká, 1980
2018  69%Cesty časem
2016  55%Nezvěstná