Umrlčí tváře přehled

Umrlčí tváře https://www.databazeknih.cz/img/books/32_/329822/bmid_umrlci-tvare-y1F-329822.jpg 5 292 292

Bratrstvo série

< 6. díl >

V šesté knize napínavé série Bratrstvo se Volavky ocitnou v neznámé zemi a připravují se na bitvu proti nemilosrdnému nepříteli. Volavky zastihne na moři strašlivá bouře a zažene jejich loď daleko na západ, na pobřeží, které Hal nepoznává na žádné ze svých map. Ačkoli domorodci nejsou nikde k vidění, Volavky mají neodbytný pocit, že je někdo sleduje na každém kroku. Zdánlivý klid vezme za své, když se náhle objeví obrovský medvěd a zaútočí na dvě domorodé děti. Volavky včas zasáhnou a zachrání děti z medvědích spárů. Tím si získají vděčnost a přátelství místního kmene Mawagansettů, který se jim konečně ukáže. Jenže mír nemá dlouhého trvání. Umrlčí tváře, nemilosrdný kmen válečníků, jsou znovu na válečné stezce.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Umrlčí tváře. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (26)

pepa4081
29.09.2023 5 z 5

Opět moc pěkně napsané. Jenom ten konec...
Nanejvýš uspokojivé.

Ailee
17.07.2023 4 z 5

Pro mě již taková oddechovka, ale pro cílovou skupinu to je jistě velmi dobrá a zábavná kniha plná dobrodružství, kterou bych jim mohla jedině doporučit.
Konec jsem bohužel věděla, i když jsem doufala, že mě autor nějak překvapí, ale s tím, jak děj rozpracoval, to ani jinak skončit nemohlo, pokud by nechtěl narušit rovnováhu postav bratrstva, na které pilně pracoval od prvního dílu série.


poník654
08.06.2022 5 z 5

Knihu jsem přečetla rychlostí běžícího koně. Na konci jsem trošku brečela, ale jinak zase napínavý a zábavný:)

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (1)

Když ztratíme někoho, koho milujeme, v našich životech po něm zůstane veliká díra. Je to zranění, otevřená rána v naší duši. Když se na toho člověka pokoušíš zapomenout, rána se zanítí. Nemůžeš ty vzpomínky potlačovat, jako by nikdy neexistovaly.


Kniha Umrlčí tváře v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených493x
ve Čtenářské výzvě28x
v Doporučených41x
v Knihotéce160x
v Chystám se číst137x
v Chci si koupit57x
v dalších seznamech7x