Znamení Blíženců přehled

Znamení Blíženců
https://www.databazeknih.cz/img/books/75_/75840/znameni-blizencu-75840.jpg 4 669 669

Blíženci (L. Lanczová) série

1. díl >

Dospívající Eva nemá valné mínění ani o svém zevnějšku, ani o svých vlastnostech. Žije si celkem spokojeně ve stínu své úspěšné a kluky obletované sestry a žila by si tak i nadále, kdyby se rodina díky změně tátova zaměstnání nepřestěhovala do jiného města. Eva jen pracně překonává v cizím prostředí svou bázlivost i ostych, s obtížemi hledá přátele a poté, co jede s novou partou na prázdniny, je najednou všechno jinak. V prostředí prázdninového tábora a zejména pak pod vlivem první lásky, jíž je obdivovaný 18letý gymnazista přezdívaný Dick, se ze zamindrákované, rozpačité a nevyzrálé Evy stává sebevědomá dívka. Veselá knížka o citových zmatcích, jimiž musí dívčí hrdinka projít, je prvním dílem oblíbené trilogie Blíženci.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Znamení Blíženců. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (64)

Nermal
10.01.2024 5 z 5

Čím to je, že i po těch letech mi připadají knížky autorky tak čtivé? Dřív jsem si sem tam nějakou její knížku přečetl, postupně se snažím přečíst zbytek (a že jich je!), jsou sice hodně podobné, ale působí na mě takovým uklidňujícím dojmem. To ty vzpomínky na mládí.

čtenářka76
23.10.2023 5 z 5

Knihy od LL jsem četla v pubertě a přímo jsem je hltala. Mám všechny knihy od této spisovatelky. Ale chápu dnešní náctileté čtenáře, že ta doba bez sociálních sítí, mobilních telefonu a chatu jim nic neříká.


kate9326
28.05.2023 4 z 5

Z pohledu dnešních lidí je poněkud zarážející, jak někoho mohly bavit psané dopisy, nebo možnost volat jen na pevnou linku :-)))
Podobně jako vojna, také minulost. Přes tuhle neaktuálnost se kniha číst dá,
Je i vtipná a nenudí.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Znamení Blíženců v seznamech

v Právě čtených3x
v Přečtených1 449x
ve Čtenářské výzvě44x
v Doporučených35x
v Knihotéce189x
v Chystám se číst46x
v Chci si koupit16x
v dalších seznamech3x