Black Metal. II, Předehra ke kultu přehled

Black Metal. II, Předehra ke kultu https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/473929/bmid_black-metal-predehra-ke-kultu-jDQ-473929.jpg 4 20 20

Kniha Black Metal: Předehra ke kultu je postavena, jak bylo zmíněno, na rozhovorech. „Předehra ke kultu prohlubuje to, co muselo být v prvním díle mnohdy bráno pouze zkratkovitě. Zároveň evokuje punc undergroundového fanzinu, který zejména k počátkům blackmetalové subkultury neodmyslitelně patří. Je tedy jak samostatným dílem, tak nedílnou součástí svazku předcházejícího,“ popisuje Ondřej Šmejkal z vydavatelství MetalGate.... celý text

Historie Hudba a zpěv
Vydáno: , Metalgate
Originální název:

Black Metal: Prelude to the Cult , 2013


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Black Metal. II, Předehra ke kultu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

ber-tram
28.03.2024 odpad!

Slátanina vydržovaná živným kultem. Nesourodé rozhovory, v podstatě rešerše ze šuplíku, omílají tatáž klišé, jde-li o hudbu, a co náhodou zní poutavě, se muziky netýká. Zbytečná brožura - kromě záměru komerčně vydojit, co se dá.

kannibal28
02.03.2023 3 z 5

utla knižočka s malimi pismenkámi musel som čítať z lupu. Já jako metalista majúci rád tvrdšie odnože metalu tak som sa potešil že konečne začali vychádzat aj takéto knihy. Boli to len staré rozhovori black metalových skupin,,,najviac ma zaujal článok zo skupinov Impaled Nazarene.


Arcticus
18.02.2023 4 z 5

Zaujímavý doplnok k prvému dielu, ktorý cez rozhovory odkrýva názory a postoje členov niektorých kapiel. Keďže black metal nie je iba o hudbe, no vo veľkej miere aj o filozofii a životnom štýle je knižka určite hodnotnou súčasťou mozaiky. Škoda len, že je oproti prvému dielu dosť stručná a krátka.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Black Metal. II, Předehra ke kultu v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených22x
v Doporučených1x
v Knihotéce12x
v Chystám se číst10x
v Chci si koupit5x
v dalších seznamech1x