...ale nebyla to nuda - poznámky pod čarou života přehled

...ale nebyla to nuda - poznámky pod čarou života https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/267418/bmid_ale-nebyla-to-nuda-poznamky-po-caro-267418.jpg 4 37 37

Dlouho očekávaná vzpomínková knížka doktora Zdeňka Mahlera konečně vychází v prvním vydání! Tvoří ji osobité poznámky, glosy a úvahy vybrané z pečlivě vedených deníkových záznamů autora, který patří k nejvýraznějším osobnostem naší kultury. Celek díla mapuje nejen jeho osobní a tvůrčí život, ale zároveň reflektuje události velké části minulého století s přesahem do století současného. Autor je nezpochybnitelně vynikající vypravěč a jeho originální vzpomínková knížka je inspirativní a zároveň poučné čtení.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize ...ale nebyla to nuda - poznámky pod čarou života. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (13)

Marcik7
03.05.2020 4 z 5

Pan Mahler je velmi moudrý a zkušený člověk, čtení této knihy pro mne nebylo úplně hladké a jednoduché. Dozvěděla jsem se dost zajímavých detailů, o kterých jsem neměla tušení. Knihu určitě doporučuji k přečtení.

jan6775
24.03.2020 3 z 5

autobiografie schopného člověka který pracuje za každé doby , mnohé práce se dočkají vydání o mnoho let později a také přijde uznání od presidenta. Vážím si takového člověka i když se vším nejsem za jedno.


vojteska70
16.07.2018

Zajímavá kniha. Druhá půlka se mi četla lip

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha ...ale nebyla to nuda - poznámky pod čarou života v seznamech

v Právě čtených1x
v Přečtených46x
ve Čtenářské výzvě11x
v Doporučených6x
v Knihotéce12x
v Chystám se číst17x
v Chci si koupit5x