Vraždy podle návodu přehled

Vraždy podle návodu https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/23232/bmid_vrazdy-podle-navodu-o0a-23232.jpg 4 61 61

Adam Dalgliesh série

< 12. díl >

Malé soukromé muzeum na okraji londýnského parku Hampshead Heath zdědili tři sourozenci Dupayneovi. Pokud se nedohodnou a neprodlouží nájemní smlouvu, muzeum bude zavřeno. Neville Dupayne však podepsat odmítne a vzápětí ho zaměstnankyně muzea Tally Cluttonová najde mrtvého. Každý z lidí spojených s muzeem má motiv a příležitost k vraždě. Ale jen jeden zabije a v průběhu vyšetřování zabíjí znovu. Vraždy se podobají slavným případům z historie zločinu, které jsou dokumentovány v Dupayneově muzeu. Jestli jde o náhodu, nebo o vraždy podle návodu, musí zjistit komander Dalgliesh. Zdá se však, že každý krok, o který je blíže vrahovi, jej vzdaluje od ženy, již miluje... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Motto
Originální název:

The Murder Room , 2003


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vraždy podle návodu. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (6)

Roberta
04.06.2020

Pěkná.

Barunkaz
10.12.2019 3 z 5

Kniha se dobře četla a děj byl příjemně napínavý a zajímavý. Jen jsem se zpočátku ztrácela v množství jmen různých postav.


pedroK
04.03.2019

Kdo chce klidnou detektivku, nad kterou si popřemýšlí, právě ji našel. Zařve pár lidí, to jo, ale žádný masový krváky a akční závěry s hrdiny na okenní římse či s prostřílenými hrudníky nečekejte.
Sem tam tu někdo srovnává Agathu s P.D., za mě je Agathin Poirot zábavnější prďola než Dorothin melancholický, pasívní snílek Dalgliesh. To nemluvím o jejich detektivních schopnostech ale o přístupu k ostatním lidským bytostem. Detektivky jsou ovšem vymyšleny precizně, o vrahovi jsem jen dumala a nepřišla na to. Má to taky svoje kouzlo! Je to takové chytré psaní.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vraždy podle návodu v seznamech

v Přečtených99x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených4x
v Knihotéce93x
v Chystám se číst23x
v Chci si koupit2x