A v ní stín přehled

A v ní stín
https://www.databazeknih.cz/img/books/39_/396239/bmid_a-v-ni-stin-o6s-396239.jpg 4 38 38

Kdo by se nechtěl stát legendou? Třeba Lilit. Druhorozené princezny se sice trůn netýká, přesto musí čelit dvorským intrikám, úkladům o život i vrtochům šílené matky. Když Lilit uprchne se svým milým ze země a narodí se jí děti, zdá se, že konečně našla štěstí. Ale osud jí chystá jednu krutou ránu za druhou – a žádná z nich není náhoda. Za jejím utrpením stojí dávná legenda o ženě vládnoucí smrti. Lilit se vydává na cestu, na níž se musí střetnout nejen s prastarou hrozbou, usilující o zkázu světa, ale také porazit stín dřímající hluboko v ní. Suverénní český románový debut, který se vám zaryje pod kůži.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize A v ní stín. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (10)

chobot
08.12.2022 5 z 5

Kniha je super. Četl jsem mnohem horší fantasy od známějších jmen. Příběh odsýpá, čtenář se těší na každou další stránku. Lehce pochopitelný svět, zajímavé zvraty a až na ten konec, kdy se ve světě koní a mečů objeví záhadné létající vejce a poměrně rychlý závěr moc pěkná jednohubka.

KTera
20.06.2021 5 z 5

Čtivá kniha, s ponurým příběhem ale úžasným různorodým světem a různorodými postavami. Ráda bych si přečetla další příběhy z tohoto světa. Krásná obálka.


Karma011
02.05.2020 3 z 5

Mně se to hodně líbilo... Hlavně styl, jakým kniha byla psaná. Myslím, že autorka talent má. Jen to chtělo víc stránek. Víc propracovat celý příběh a bylo by to perfektní.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha A v ní stín v seznamech

v Přečtených39x
ve Čtenářské výzvě3x
v Doporučených4x
v Knihotéce64x
v Chystám se číst28x
v Chci si koupit1x
v dalších seznamech3x

Štítky knihy

česká fantasy dark fantasy fantasy

Autorovy knížky

2018  72%A v ní stín