3. dobrodružství pavouka Čendy přehled

3. dobrodružství pavouka Čendy https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/448547/bmid_2-dobrodruzstvi-pavouka-cendy-t7i-448547.png 5 137 137

Pavouk Čenda série

< 3. díl >

Závěrečná část napínavého příběhu o pavoučku Čendovi a jeho putováni za pavoučicí Janou. Pavoučka Čendu čeká nebezpečná cesta. Od prastarého Víla se dozvěděl, kam lidé unesli pavoučici Janu a vydává se na strastiplné putování napříč lesem, aby svou milou osvobodil. Cesta to ale nebude vůbec jednoduchá a na Čendu číhá jedna nástraha za druhou. Naštěstí má v lese dobré kamarády, kteří mu v nouzi vždy pomohou. Dotisk v roce 2019 s ISBN 978-80-87595-80-0.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize 3. dobrodružství pavouka Čendy. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (27)

puczmeloun
25.02.2024 4 z 5

Na mě to prostě funguje. Při čtení pidižvíkovi sice musím hojně improvizovat*, vysvětlovat a doplňovat, ale kresba Pavla Čecha a jeho schopnost mě v pár větách zatáhnout do dobrodružství s parádní atmosférou je velmi silná. Oproti předchozímu dílu navíc máme ukončené dějové linky včetně silného pozitivního závěru. I když to tedy bylo drama až do poslední stránky!

*Je to sice kniha pro děti, ale taky není... Čtení před spaním je tak trošičku výzva, ne že by mě to však nebavilo. Hned na začátku "hulíme" psychotropní houbičky, zdá se mi, že ještě přibylo textu, vyhnout se vysvětlení Tarzana teď už fakt nejde, protože se už potřetí stává důležitou součástí děje (pořád si nemyslím, že to sedí do cílové skupiny) a 2. se 3. dílem jsou v podstatě přímo navazující části jedné knihy, což vysvětluje některé dřívější "nejasnosti" a "nedostatky".

Veggi
28.01.2024 5 z 5

Musela jsem proběhnout pár knihkupectví a sehnat tento díl, abychom věděli, jak to s nimi dopadne :) už víme a nepovíme a pssst máme už koupený 4.díl, synové dostanou dárkem od babičky, už aby přijela, jinak to nevydržím a přečtu si sama :)


adela2316
30.11.2023 5 z 5

Další překrásná kniha pana Čecha. Líbí se mi, jak je příběh milý, vtipný, propracovaný, velice mi vyhovuje styl, jakým je kniha napsaná. U některých knih mám občas problém při předčítání nahlas, někdy mi to prostě ,,drhne,, , je to složité, mnoho přímé řeči apod., ale čtení knih Pavla Čecha si teda úplně užívám. Jsou prostě dokonalé.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha 3. dobrodružství pavouka Čendy v seznamech

v Přečtených183x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených14x
v Knihotéce42x
v Chystám se číst1x
v Chci si koupit8x
v dalších seznamech7x