Kuchařka - udíme, vaříme, konzervujeme podobné
kolektiv autorů
Recepty na přípravu salámů, tlačenek, jitrnic a klasických jídel české kuchyně včetně omáček a specialit.
Podobné knihy (3)
Kuchařka 4 - Udíme, vaříme, konzervujeme podle vyzkoušených receptů kolektiv autorůTato kuchařka se věnuje především masu a všem zabijačkovým pochoutkám. více
Udíme, nasolujeme, sušíme Turan T. Turan
Tato kniha vám nabízí všechno, co potřebujete k domácí vlastnoruční výrobě lahůdkových uzených, sušených a nasolených mas a ryb, včetně více než 50 receptů – od uzených sleďů po prosciutto a solené tresky přes lososa uze... více
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů Alena Doležalová
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípra... více
Štítky knihy
konzervace a sterilace potravin uzení masa a ryb