Tahry Tahry oblíbené citáty

☰ menu

Prostě jen žij. Prostě žij. - Will Traynor (Než jsem tě poznala)
Jojo Moyes

Nemůžu s tebou být, protože nemůžu... Nemůžu s tebou být, kdo bych s tebou být chtěl. A to znamená, že by mi to jenom... připomínalo, kdo nejsem. - Will Traynor (Než jsem tě poznala)
Jojo Moyes

I will never, ever regret the things I´ve done. Because most days, all you have are the places in your memory that you can go to - Will Traynor (Me before you)
Jojo Moyes

Hezký je ten, kdo hezky koná. (Společenstvo prstenu)
J. R. R. Tolkien

,,Opravdoví blázni se většinou neptají, jestli jsou blázni." -Adrian, Stínem políbená
Richelle Mead

,,Netrap se tím, co jsi mohla nebo měla udělat. Minulost už je pryč. Máš před sebou budoucnost" (Krvavý slib)
Richelle Mead

,,Můžeme ustupovat a navždy se nechat zahnat do kouta. Nebo můžeme vyjít ven a střetnout se s nepřítelem na místě a čase, který si určíme my sami. Ne oni." (Krvavý slib)
Richelle Mead

Je tolik možností, jak být v tomhle světě odvážný. Odvaha někdy znamená položit život za něco důležitějšího, nebo za někoho jiného. Odvážný člověk se ve jménu vyššího zájmu někdy musí vzdát všeho, co dosud poznal, všech, které miloval. Ale někdy ne. Odvaha někdy znamená snášet bolest se zatnutými zuby a odžít si každý další den, který člověka dělí od lepšího života.
Veronica Roth

Život zanechává šrámy na každém z nás. A nikdo s tím nic nenadělá. Ale šrámy se mohou zahojit. A každý z nás může někomu pomoct.
Veronica Roth