Myška43 Myška43 oblíbené citáty

☰ menu

To, že je něco jiné, ještě neznamená, že je to špatné.
B.B. Easton

Někdy se člověk dostane do fáze, kdy už to bolí tolik, udělá cokoli, aby se té bolesti zbavil. I když to znamená, že potom zraní někoho dalšího.
Brigid Kemmerer

Kdyby měl osud lidskou podobu, dala bych mu pěstí. - Juliet Young, Dopisy ztraceným
Brigid Kemmerer

Škoda, že v životě není knoflík ,,přetočit zpět". (Jako led)
Jennifer L. Armentrout

Mé vzpomínky jsou nebezpečné. Ale jsou taky jediný klíč k pravdě. - Neohlížej se
Jennifer L. Armentrout

„Láska je jako oheň. Nikdy nevíš, jestli ti zahřeje srdce, nebo ti spálí barák.“ (Plamen v nás)
Jennifer L. Armentrout

„Budu upřímný ano? Nebudu tu sedět a vykládat ti, že se mi na to, co právě teď vidím, snadno kouká. Ale ne z důvodu, který tě napadá. Když vidím tvoje záda, myslím na bolest, kterou sis prošla, nezažil jsem ten pocit na vlastní kůži, ale měl jsem v těle horké střepiny a vím jistě, že se to s tím, co si cítila ty, nedá vůbec srovnat…….a vím, že neexistují léky proti bolesti, a tys to musela snášet. Na to myslím, když tohle vidím. A taky přemýšlím o tom, jak se tyhle jizvy podepsaly na tvém životě. Cítíš se kvůli nim v rozpacích, přitom jsi pořád jedna z nejkrásnějších holek, co jsem kdy viděl, a ty jizvy se tvé krásy ani nedotknout. Neznamenají nic v porovnání s tvým úsměvem. Tvýma pěknýma modrýma očima nebo s tím sladkým zadečkem. (Zůstaň se mnou)“
Jennifer L. Armentrout

Vidím zaraženou postavu s rukama v kapsách, jak stojí pod blikající lampou. Je to anděl probíjející se temnotou, anebo ďábel, který se probojoval na světlo? Nejsem si jistá. Stojí tam, moje soukromé peklo, a sleduje mě, dokud nezahnu za roh a nezmizím mu z očí. (Rychle a smyslně)
Kristy Bromberg

V životě nejde o to, jak přežít bouři, ale jak tančit v dešti. (Rychle a nespoutaně)
Kristy Bromberg

Do hrudníku a dál do těla mi prosakuje teplá, uklidňující bolest. Vypnu mozek a jenom cítím. Vychutnávám si pocity, které ve mně vyvolává. Je můj oheň za chladné noci, slunce, které mi prohřívá kůži za chladného jarního rána, vítr, který mě hladí po obličeji za podzimního dne - je všechno, co vě mně vyvolává chuť žít. (Rychle a smyslně)
Kristy Bromberg

Nikdy nic nepředpokládejte, i když si myslíte, že víte všechno, i když jste si jistí, že máte pravdu. Přesvědčte se. Když to neuděláte, může vás to stát tu nejlepší věc, jaká vás v životě potkala. (Zapletený)
Emma Chase

Mám tedy tři možnosti: Můžu dát výpověď. Můžu donutit Kate, aby dala výpověď. Můžu ji přimět, aby se mnou strávila úžasně příjemnou noc. Dostat to ze systému, ať už jsou následky jakékoli. Odhadnete, kterou možnost jsem si vybral? (Zapletený)
Emma Chase

Nevím toho o životě dost, abych si byl jistý, že je to láska, co mezi námi je, ale vím, že od téhle chvíle pro mě existuješ jen ty. (Rule)
Jay Crownover

Kenneth Easton seče trávník, platí účty, dodržuje zákony, auto řídí opatrně, vynáší odpadky, zkrátka je typický manžebot - kyborg sestavený konkrétně k tomu, aby vydržel sedmdesát až osmdesát let manželství o síle vichřice. Nikdy jsem ho nepřistihla, že by pokukoval po jiné. Sakra, nikdy jsem ho nepřistihla ani při lži. Ne, Kenův problém je ten, že jeho manželkou jsem já. 44 kapitol o 4 mužích
B.B. Easton

Vždycky mě dokáže překvapit, jak si lidi myslí, že se už hůř cítit nemůžou, a pak zjistí, že to byl jen začátek. (Melanie - V Podsvětí)
Katy Evans

Pokud si za něčím jdete, děláte to, protože to tak moc chcete a svůj čas a úsilí věnujete jenom tomu, abyste to získali, přestože riskujete, že honbou za svým cílem nakonec nic nezískáte.
Katy Evans

"Jsi všechno, co jsem kdy chtěl a ani o tom nevěděl." - Remington Tate, Remy
Katy Evans

Nevybral jsem si ji,zadrhne se mu dech. Láska není logická. Spadneš do ní jako do černé díry. A pak tam uvízneš. Umíráš láskou víc, než v ní žiješ. Past lží, Caleb
Tarryn Fisher

Když se zamilujete, ví te, že je to skutečné, protože si uvědomíte, že byste pro tu osobu schytali kulku. A když se stanete rodičem, uvědomíte si, že byste nepoužili jen své tělo, ale i tělo osoby, kterou milujete jako štít, abyste ochránili své dítě. (King)
T. M. Frazier

Chtěl jsem zlomit její i své srdce a mít to za sebou, abychom se oba mohli zahojit. (King)
T. M. Frazier

Co chceš, abych kurva řekl? Jsem zasraný člověk a dělám posrané věci. Věděl jsem to. Říkal jsem ti to, ale ty jsi mi stejně propadla. (King)
T. M. Frazier

Nejlepší večer je, když sedíte na vlastním gauči, díváte se na televizi a cpete se popcornem z mikrovlnky, zatímco vedle vás sedí ta nejúžasnější holka, s kterou jste kdy dýchali stejný vzduch.
Jen Frederick

Když najdete smysl života, tak se ho držte. Nesmíte ho nikdy opustit. I kdybyste kvůli tomu museli spálit pár mostů.
Abbi Glines

Všichny vždycky říkají, že láska stačí. Nestačí. Ne, když je vaše duše v troskách.
Abbi Glines

Zkoušky osudu sráží člověka na kolena, ale tam má na vybranou, jestli si očistí špínu a půjde dál, a možná se pak ještě víc narovná. Nejspíš mě tohle v životě čeká ještě mockrát, ale teď už vím, že nezůstanu v prachu na zemi. (Bez naděje)
Colleen Hoover

Spousta lidí, co má depresi, vůbec neví, že jí trpí. Dospívají k tomu postupně. Aspoň u mně to tak bylo. Kdysi jsem měl pocit, že jsem na vrcholu světa. A pak jako bych se tím vrcholkem začal propadat dovnitř, nakonec jsem byl já dole a celý svět ležel na mně.
Colleen Hoover

Nikdy nesuďte druhé. Oba moc dobře víte, jak nečekané události člověka změní. Nezapomínejte na to. Nikdy nevíte, co ti druzí zrovna prožívají. - Život jedna báseň
Colleen Hoover

Naše manželství není dokonalé. Žádné manželství není dokonalé. Byly časy, kdy to má žena vzdala. A ještě víckrát se stalo, že jsem to vzdal já. Celé tajemství je v tom, že jsme to nikdy nevzdali současně. (To nejlepší v nás)
Colleen Hoover

Každý člověk někdy chybuje. Lidský charakter neurčují chyby, které děláme. Určuje ho to, jak se k těm chybám postavíme, jestli se z nich poučíme, místo abychom se je snažili omlouvat. (Lily, Námi to končí)
Colleen Hoover

Bez ohledu na to, jak moc někoho milujeme – kapacita milovat nemá smysl, když převyšuje kapacitu odpouštět. (To nejlepší v nás)
Colleen Hoover

„Do hajzlu se všema poprvý, Sky. Pro mě je důležitý jen to, že s tebou je to navždycky.“ (Bez naděje)
Colleen Hoover

Tajemství jsou jako zbraně a ticho je jejich spouští.
Amo Jones

Noční můry tě nutí, aby sis vážila dobrých věcí. Připomínají ti, že tvůj život může být ještě horší. (Malum II)
Amo Jones

Štěstí, co jeden muž zahodí, může brzy udělat šťastným někoho jiného. (Nesnáším tě)
Vi Keeland

I ta nejmenší špetka pochybností je pořád pochybnost. A je normální pochybovat, protože život je plný nejistot. (Rush, Rebelské srdce)
Vi Keeland

Žádnej člověk není ale ostrov sám pro sebe. Ty jsi ten typ, co se stará o svoji rodinu. O přátele. O spoluhráče. Kdo se ale stará o tebe? Takže tvrdíš, že muži jsou spíš poloostrovy? Tak ženský jsou pak rušný části centra měst. Plný jednosměrek a mraků aut. Člověk je z toho akorát zmatenej.
Elle Kennedy

Ty nejlepší věci v životě člověk obvykle nečeká.
Elle Kennedy

Snahu porozumět ženám jsem už dávno vzdal.
Elle Kennedy

Občas se lidi prostě nesnášejí, Cácorko. Zvykni si na to, protože takový je život. Lidi tě budou nesnášet, protože jsi jim ublížila, ať už to bylo záměrně, nebo neúmyslně. Lidi tě budou nesnášet, protože se jim nelíbí tvoje osobnost nebo způsob, jakým mluvíš, nebo co si na tebe nějaký podělaný idiot vymyslí. Narazíš na lidi, kteří tě budou od pohledu nesnášet bez jakéhokoli důvodu - takoví jsou fakt divní. Ale tak to prostě bývá. Ne všichni si tě oblíbí a ty si taky neoblíbíš všechny.
Elle Kennedy

Nikdo nemá náročnější práci než muž, který přijde po nevěrníkovi.
Elle Kennedy