Zuzana496 Zuzana496 komentáře u knih

☰ menu

Rusalka Rusalka Ivana Nováková

Kniha se ke mně dostala náhodou od mimozemšťanky o které autorka tvrdí, že mimozemšťankou není, děkuji;-). Ze začátku jsem měla pocit, že je určena pro mě před 25ti lety. Ale....neee. Bylo to napínavé dobrodružství s překvapivým rozuzlením. Kniha se mi moc líbila a až si budu potřebovat zase oddychnout a utéct od reality a hororů, velmi ráda si přečtu pokračování.

26.12.2022 5 z 5


Doběhni svůj mozek Doběhni svůj mozek Anders Hansen

Na tuto knihu jsem narazila náhodou na internetu a po zjištění, že je v knihovně, si ji hned objednala. Že má pohyb vliv na naší psychiku, paměť a další funkce mozku, všichni víme nebo minimálně tušíme, ale tato kniha se opírá o mnoho zajímavých studií, skutečných případů a hlavně se velmi dobře čte.

24.04.2022 5 z 5


Imaginární přítel Imaginární přítel Stephen Chbosky

Komentáře na obalu asi byly k něčemu jinému. Kniha mě bavila natolik, že jsem si v půlce musela přečíst jinou a i tak jsem ji dočetla jen pod tlakem. Prvních možná 200 stran zajímavých, pak 400 stran ani nevím o čem a posledních několik desítek stran se to trochu rozpohybovalo.
Abych nebyla jen negativní, tak si myslím, že myšlenka nebyla úplně špatná a dokážu si to představit jako film na který bych se koukla.

16.11.2021 2 z 5


Dětské zoubky Dětské zoubky Zoje Stage

Kniha se velmi dobře četla. Zajímavý příběh, celou dobu jsem čekala, co zase provede. Bude pokračování? :-)

13.11.2021 5 z 5


Na co Alice zapomněla Na co Alice zapomněla Liane Moriarty

Knihu jsem si koupila, protože měla na obalu srdce. Ale četla se moc dobře a byla jsem zvědavá, jak se budou věci vyvíjet dál. Děkuji výzvě :-)

15.08.2021 5 z 5