Zellda Zellda komentáře u knih

☰ menu

Girl Online - Na turné Girl Online - Na turné Zoe Sugg

Předchozí díl jsem zhltla jedním dechem a z příběhu jsem byla unešená. Nevím jestli to je tím, že jsem o rok starší nebo stylem, kterým byla kniha napsána, ale nemohla jsem se do něj začíst tak jak jsem u hodně dobrých knih zvyklá. Tím nechci říct, že by se mi ten příběh nelíbil, prostředí rockového turné dělalo knihu něčím neobvyklou. Jen jsem spíš očekávala od děje víc.

31.07.2016 4 z 5


Polibek Polibek Anna Todd

Poprvé jsem ji četla jako originál, podruhé v klasickém knižním vydání. A i na podruhé kniha vyvolala stejné reakce, to se povedlo málo knížkám čtených vícekrát. Jediné co mě rozčilovalo na knižním vydání byla záměna jmen. Pro mě bude Hardin vždycky Harry. :)

10.04.2016 5 z 5


Poslední oběť Poslední oběť Richelle Mead

Co na to říct? Poslední díl téhle série mě překvapil a co si budu nalhávat svět Rose, Dimitrije a jejich společníků mi bude hodně chybět. Série mě chytla od prvního dílu a některé části jak tohohle, tak i ostatních dílů mě jak dojali, tak i překvapili. Vůbec by mi nevadilo kdyby Richelle napsala pokračování z Rosina (nebo Dimitrijova) pohledu, její ztřeštěné nápady mi budou opravdu chybět.
A i když to sem nepatří, celkem mě mrzí že filmové zpracování nemělo takový úspěch. Ale tak snad se dočkáme i druhého dílu ve filmové podobě (i když knížky jsou vždy lepší než film).

26.11.2015 5 z 5


Girl Online Girl Online Zoe Sugg

Tuhle knížku můžu jenom doporučit. Přečteno na jeden zátah. Rozhodně by nebylo k zahození kdyby Zoe napsala nějakou další knížku. :)

12.08.2015 5 z 5