zdenka7543 zdenka7543 komentáře u knih

☰ menu

40 dní pěšky do Jeruzaléma 40 dní pěšky do Jeruzaléma Ladislav Zibura

Perfektní cestopis na prázdniny! Opět milé a humorné vyprávění s řadou překvapivých událostí.

24.12.2021 4 z 5


Hana Hana Alena Mornštajnová

Velmi často zpracovávané a bolestivé téma holocaustu je pod perem paní Mornštajnové silným a strhujícím zážitkem, zejména pro ženy. Nejvíce mě emočně zasáhlo, jak může několik osudových událostí, které se v průběhu života odehrají, člověka zlomit a zcela změnit.

24.12.2021 5 z 5


Malé ženy (skrátené vydanie) Malé ženy (skrátené vydanie) Louisa May Alcott

Klasika, sentiment, opravdové hodnoty, na kterých v životě záleží. Srdcová kniha.

23.12.2021 5 z 5


Dál nechoď! Dál nechoď! Václav Křivanec

Dál nechoď! je brilantní detektivka, která ve mně ve srovnání s autorovo prvotinou vyvolala zcela nový rozměr napětí. Přisuzuji to nejen místu děje (našemu okolí Berounska), ale také úderným, svižným kapitolám a napínavému ději, který vás nenechá klidnými. Jen těžko se od knihy dokážete odtrhnout, čte se jedním dechem. Milým zpestřením je i sympatický tým vyšetřovatelů a jejich humorné a vkusné dialogy. Jako bonus dávám palec nahoru za moc povedenou obálku a těším se, až si poslechnu knihu i v audio podobě.

23.12.2021 5 z 5


Poslední nadechnutí Poslední nadechnutí Václav Křivanec

Perfektní thriller, který jsem doslova hltala stránku po stránce a četla ho na jeden zátah až do noci. Nenechal by člověka spát! Napínavý a gradující příběh, zajímavé retrospektivní návraty, do detailu promyšlená a jedinečná zápletka, rozuzlení, skvěle vylíčené postavy a jejich rozhovory... To vše vás naprosto pohltí! Stoprocentně doporučuji a těším se na další tvorbu.

21.04.2020 5 z 5