Zděnda92 Zděnda92 komentáře u knih

☰ menu

Prašina Prašina Vojtěch Matocha

Poslechnuto jako audiokniha. Matouš Ruml odvedl vynikající práci, skvěle se poslouchá.
Napínavý příběh plný nečekaných zvratů, děj se nezastavuje, postavy jsou uvěřitelné...
Už jsem pár hororů přečetl a tahle kniha rozhodně trochu strašidelná je, je mi osmadvacet a stejně jsem ji raději poslouchal přes den, není to nic konkrétního, ale celou knihou tak nějak prostupuje imaginární a neuchopitelný pocit strachu, třeba z neznáma. Za mě super

25.03.2021 5 z 5


Pravomil Raichl - Život na hranici smrti Pravomil Raichl - Život na hranici smrti Jaroslav Čvančara

Hodnotím plným počtem bodů kvůli příběhu pana Raichla a kvalitní práci při shánění materiálu a psaní. Ovšem musím knize vytknout nehorázné množství a délku poznamek pod čarou, které nemám rád, to je ovšem subjektivní, tedy mimo hodnocení.

25.03.2021 5 z 5


Planeta Země: Kruté místo k žití Planeta Země: Kruté místo k žití Andor Šándor

Slyšel jsem jako audioknihu, velmi dobře načteno, zajímavě napsáno a je z toho cítit, že autor má opravdu velký přehled o historii i současnosti a dokáže to spojit dohromady. Dal bych tuto knihu jako povinnou četbu na středních školách, je tam spousta zajímavých informací, příběhů a ukazuje globální provázanost v konkrétních souvislostech.

25.01.2021 5 z 5


Největší tajemství Leopolda Bumbáce a Pohádka z Pekla pod Sudem Největší tajemství Leopolda Bumbáce a Pohádka z Pekla pod Sudem kolektiv autorů

Největší tajemství LB byla docela hezká pohádka, i když mi přišla hluboce filozoficka na to jak dětinsky působila. Peklo pod sudem byla v tomto směru líp vyvážená, ale příběhově mě nenadchla.

22.04.2020 4 z 5