Zakyss Zakyss komentáře u knih

☰ menu

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Tak tohle bylo dobreee. Kniha opravdu dobre ctiva, pribeh realny. Jedine co bych zlehka vytkla, bylo dlouhe napinani, cekani na nejaky zvrat, krok kupredu ve vysetrovani. Ale i pres to davam 5*. Tesim se na pokracovani.

19.01.2018 5 z 5


Nemesis Nemesis Jo Nesbø

Asi jsem čekala daleko víc, od věhlasného a všude chváleneho Nesba. Trvalo mi se začíst. Na mě je tam nějak moc omáčky kolem a kolem a zamotávala jsem se v některých nekonečné dlouhých souvětích. Několik podstatných situací, kterým já bych určitě dala více prostoru a "dramatičnosti" se v knize tak nějak jen "oznámí". Každopádně má autor výbornou fantazii, nápady. Nedokázala jsem předem odhadnout nikoho. Autora určitě nezavrhují a myslím, že v budoucnu po jeho knize ještě sáhnu.

12.01.2018 4 z 5


Až ji uvidíš Až ji uvidíš Joy Fielding

Pro mne nejslabší kniha od autorky. Nějak se to nepovedlo. Což mne dost mrzí. Jediné co se musí nechat, že jsem věřila v opačný konec.

21.02.2017 3 z 5


Ještě mě nezabíjej Ještě mě nezabíjej Joy Fielding

Tuto knihu jsem začínala číst 3x. Trvalo než jsem se zacetla, ale pak už to bylo tak jak jsem si od Joy Fieldingove představovala ;-)

21.02.2017 4 z 5


Jane utíká Jane utíká Joy Fielding

Trochu zklamání. Asi jsem čekala více od knihy, která je od této autorky jedna z nejlépe hodnocenych. První půlku jsem se držela, abych ji neodlozila. Druhá půlka už stála za to knihu docist.

21.02.2017 3 z 5


Jeden plus jedna Jeden plus jedna Jojo Moyes

Takové pohodové fajné poctenicko. A Normana (psa) jsem uz citila i já jak páchne. :-D asi nějaký 4D efekt ;-)

19.02.2017 5 z 5


Reportér Reportér Sandra Brown

Skvělá kniha! Má od každého něco. Bez hluchých míst. Děj i rozuzlení mě moc bavilo. Moc se mi líbila postava Dawsona Scotta, jeho vztah s Amélií a taková ta živočišná přitažlivost mezi nimi, které tam bylo tak akorát. A to já můžu ;-)

09.02.2017 5 z 5