VWDarkness VWDarkness komentáře u knih

☰ menu

(Ne)normální (Ne)normální Gwendolyn Willow Wilson

Rozhodně super počtení pro dnešní mládež. Já si Ms. Marvel naprosto užila a oblíbila. Dílo donutí člověka zamyslet se nad dnešní problematikou, stejně jako ho pobavit a zároveň si zachovat tvář Marvelu. Není žádný div, že Kamala Khan se stala jednou z nejznámějších Marvelovských postav tohoto století a hrdě se přidává k nejznámějším týmům Marvelu (včetně All-new All-different Avengers) a vyskytuje se jako vedlejší postava v nejednom komikse jiného hrdiny (Spider-man Miles Morales; Captain Marvel).

Pokud milujete Marvel a nevíte po čem sáhnou - na 100% doporučuji!!! :)

18.12.2018 5 z 5


Wicca Wicca Cate Tiernan (p)

Knížka se mi líbila. Bylo to spíš takové oddychové čtení, ale to jsem čekala už podle popisu.
Jen jedno minus: kde je pokračování?!

13.12.2016 5 z 5


Cinder Cinder Marissa Meyer

Tak na tuhle knihu jsem čekala! Celý děj, zápletka, postavy, to všechno bylo super! Pouze jediná věc mě naštvala... konec knihy! Ne, že by byl hrozný, ale, že kniha skončila a já musím čekat až do zítřka na otvíračku knihovny. :) Rozhodně jedna z mých nejoblíbenějších knih! Škoda jen, že se už nikde nedá sehnat. :(

05.09.2016 5 z 5


Milion sluncí Milion sluncí Beth Revis

Fantastická Sci-fi krimoška! :) Musím říct, že konec mě vážně dostal. Nemůžu se dočkat až si přečtu poslední díl!

31.07.2016 5 z 5


Dcera Dcera Kiera Cass

Typická Kiera Cass. Jak jednou chytí, tak nepustí. Super pokračování Selekce i když mi Eadlyn částmi lezla na nervy. A konec? Přímo na infarkt!!!(doslova) Nemůžu se dočkat pokračování!

24.06.2016 5 z 5


Šampion Šampion Marie Lu

Nepřekvapím, když řeknu,že Marie Lu je prostě úžasná!! Šampion a celá trilogie Legendy je prostě boží. Pořád nějaká akce, zápletka a když chybí tyto dvě věci, tak je vystřídá trocha té romantiky. Konec jsem málem probrečela, ale nakonec jsem se udržela a slza neukápla. Jediné, co musím spisovatelce vyčíst je to, že to nemá pokračování.

13.06.2016 5 z 5


Ptačí zpěv Ptačí zpěv Meagan Spooner

Ze začátku mě kniha moc nebavila, všechno se mi zdálo moc zdlouhavé. Ale jakmile jsem se dostala do druhé části, tak jsem se od ní nedokázala odtrhnout. Konec byl překvapující a už teď se nemůžu dočkat, až si přečtu pokračování.

01.06.2016 5 z 5


Legenda Legenda Marie Lu

Kniha se mi moc líbila :) Není co dodat :)

20.05.2016 5 z 5


Dny krve a hvězdného třpytu Dny krve a hvězdného třpytu Laini Taylor

Laini Taylor opět nezklamala, naopak spíš překvapila. Jenom mi někdy vadilo náhlé vracení do minulosti, což bylo spíš ze začátku, ale bylo to občas vážně matoucí. Jinak kniha byla BOMBA!! (v dobrém slova smyslu). Už se nemůžu dočkat až KK přeloží pokračování (což podle toho, co jsem četla na bux.cz, se k tomu KK moc nemá).

12.05.2016 4 z 5


Loď mezi hvězdami Loď mezi hvězdami Beth Revis

Kniha by SUPER!!! Super příběh, super zápletka a celkem překvapující konec. Nemůžu se dočkat až si přečtu pokračování.

27.04.2016 5 z 5