Vlastucha Vlastucha komentáře u knih

☰ menu

Ví o tobě Ví o tobě Sarah Pinborough

Ztotožňuji se s komentářem "Laduš94". První slovo, které mě napadlo po dočtení bylo "slátanina". Nejdříve to vypadalo tak zajímavě, ve finále naprostá ztráta času.

15.01.2020 1 z 5


Volání Kukačky Volání Kukačky Robert Galbraith (p)

Ztotožňuji se s komentářem B.kaspik (26.dubna). Cca před rokem jsem četla "Prázdné místo". Ještě větší nuda.
Také nechápu proč si spisovatelka dává pseudonym. Ničemu to nepomohlo a všichni stejně vědí, co je zač.

16.07.2018 1 z 5


Lék na smutek Lék na smutek Táňa Keleová-Vasilková

Po přečtení první čtvrtiny mě došlo jak to asi dopadne. Podívala jsem se na konec a bylo to tak. Tu omáčku mezi tím, jsem jen tak přelouskla. /Na několika stránkách jsou např. podrobně popsány výjevy jednotlivých fotek v albu v horizontu 20 let/. Celý příběh je křečovitý a i literární styl ve mě zanechává dojem, že spisovatelem může být každý.

02.11.2016 odpad!


Pilíře země Pilíře země Ken Follett

Tento román společně s Na věky věků patří do mých nejoblíbenějších historických knih. Stejně jako Ranhojič Noaha Gordona. Nejen, že je to krásný a dojemný příběh, ale kromě faktů se také dozvíte, jak se lidé v té době oblékali, co jedli, čím se bavili apod., což v jiných historických románech většinou chybí.

19.05.2015 5 z 5


Volání minulosti Volání minulosti Barbara Wood

Souhlasím s komentářem "orinka3" z 2.3.2014. Tahle kniha se BW vůbec nepovedla. Dalo by se říci, že je hrozná. Mě se nelíbila ani ta stylistika. Abych jen nehaněla, např. Modrý kámen je moc pěkné čtení.

19.05.2015 1 z 5