Vieru Vieru komentáře u knih

☰ menu

Neviditelná knihovna Neviditelná knihovna Genevieve Cogman

Buď si zamilujete a nebo ne. Dočetla jsem a již víckrát ne. Téma pěkné, jinak napsáno strašně. Za mě odpad a ztráta času. Škoda, nalákala mě zadní strana. Asi jsem čekala dalšího Harryho Pottera a úchvatný fantasy svět :-(

23.01.2020 1 z 5


Inferno Inferno Dan Brown

Přečteno až na druhý pokus. Ze začátku nic moc a tak jsem knihu odložila. Po čase jsem ji dala ještě jednu šanci a zadařilo se. Překvapila mě myšlenka o které je celá kniha, každý by se měl nad tím zamyslet. Trošku depresivní, ale pravdivé ;-) Těším se na další pokračování...

29.05.2014 4 z 5


Inheritance Inheritance Christopher Paolini

Oooo sbohem Eragone a Safiro. Bylo to poutave a vrusujici dobrodruzstvi. Krasne zakonceny dil. A i nejaka ta slzicka ukapla. Doufam, ze Paolini zustane u psani knih, tesim se na dalsi pribeh.

16.10.2013 5 z 5


Brisingr Brisingr Christopher Paolini

Opět úžasné pokračování. Spousta zodpovězených otázek z předchozích dílů a spoustu nečekaných zvratů. Tento díl je spíš o válce v králoství, ale i tak poutavé čtení. Jsem zvědavá, zda autor nechá zemřít temného krále v posledním dílu a dobro zvítězí nad zlem :-)

04.05.2013 4 z 5


Eldest Eldest Christopher Paolini

Fantasy svět plný trpaslíků, elfů, urgalů, lidí a dalších zajímavých stvoření jako je drak, kočkodlak, stín... Poutavé čtení, které plynule navazuje na první díl.

04.05.2013 5 z 5


Eragon Eragon Christopher Paolini

Kdo má rád fantasy pohádky, tak se mu bude kniha určitě líbit. Na film se nekoukejte, vůbec se nepovedl, ale kniha je úžasná. Příběh je poutavý, napínavý, plný dobrodružství, kouzel, zajimavých postav a ras. Nechte se unést příběhem Dračího jezdce a jeho dračice bojujících proti zlému krali.

04.05.2013 5 z 5


Ztracený symbol Ztracený symbol Dan Brown

Opět skvělé dílo. Už se těším na další volné pokračování s Robertem Langdonem. Brown je mimořádný spisovatel, dokáže vás vtáhnout do děje a navíc máte dlouho o čem přemýšlet.

04.05.2013 5 z 5


Andělé a démoni Andělé a démoni Dan Brown

Prostředí Vatikánu, vraždy kardinálů, spousta napětí a mnohem víc. S filmen se to nedá srovnat. Kniha je čtivá a má skvělý příběh.

04.05.2013 5 z 5


Šifra mistra Leonarda Šifra mistra Leonarda Dan Brown

Teorie o pokrevní linii Ježíše a snahou Vatikánu o ukrytí pravdy. Skvěle napsané. Čte se sama, jak začnete, už ji neodložíte a navíc zajímavé téma. Dlouho o ní budete přemýšlet. Brown je úžasný spisovatel.

04.05.2013 5 z 5


Konec kruhu Konec kruhu Tom Egeland

Po x letech jsem ke knize vratila a konecne jsem ji docetla. Zmenila jsem nazor. Pekna kniha se zajimavym tematem. Jedine co mi trosku vadilo, je az prilis historickych faktu. Jdu na dalsi dil :-)

04.05.2013 4 z 5